3,8 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Spanje/Ibiza/Es Figueral

Vakantie Es Figueral

Wil je naar Ibiza? Tijdens een vakantie in Es Figueral ontdek je de rustige kant van dit Spaanse eiland. Deze kleine badplaats ligt aan de kust en is populair onder gezinnen met jonge kinderen. Benieuwd naar deze badplaats? Lees dan zeker even mee.

Populair
Spanje
Ibiza
Es Figueral
Over Es Figueral

Wil je naar het zonovergoten Ibiza? Tijdens een vakantie in Es Figueral ontdek je de rustige kant van dit Spaanse eiland. Deze kleine badplaats ligt aan de noordoost kust en is populair onder gezinnen met jonge kinderen. En dat is mede dankzij de mooie natuur vol stranden, heuvels en pijnbomen. Benieuwd naar deze badplaats? Lees dan zeker even mee.

Es Figueral is een droomplek voor iedere strandliefhebber. Deze badplaats staat bekend om haar prachtige baaien en zandstranden. De bodem van de zee is ondiep en dus zijn de stranden hier erg kindvriendelijk. Hier rol je je handdoek uit op het zandstrand en kun je ontspannen zonnen. 

Na een dag vol zon, zee en strand schuif je tijdens je vakantie in Es Figueral aan in een uitstekend restaurant. Hier kun je namelijk erg goed eten. Een boulevard mag dan misschien ontbreken in Es Figueral, je hebt hier zeker voldoende keuze aan restaurants. Kies jij voor Italiaans of toch voor tapas? 

Tijdens je vakantie in Es Figueral heb je een aantal leuke to do’s binnen handbereik. Zo kun je de welbekende hippiemarkt in Es Canar bezoeken op nog geen zes kilometer afstand. De entree voelt bijna aan als een festival en met honderden kraampjes kun je je hier uren vermaken. Wat je kunt verwachten? Heel veel sieraden, kleding en woonaccessoires in de typische Ibiza stijl. Tip: bezoek de hippiemarkt vroeg in de ochtend. Je kunt de markt goed bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Parkeren kan op het bijbehorende parkeerterrein. 

Voor de kust van Es Figueral ligt het eiland: Tagomago. Een boottocht naar dit eiland is zeker een aanrader voor je vakantie in Es Figueral. Op Tagomago vind je maar een aantal bewoonde gebouwen. Het eiland staat vooral bekend als woonplaats van heel veel vogelsoorten. Ook vind je hier mooie stranden. Je kunt het beste overvaren naar dit eiland vanuit het tien kilometer verderop gelegen Santa Eulàlia. 

Wil je op vakantie naar Es Figueral met het hele gezin? Kies dan voor een compleet verzorgd verblijf in een all-inclusive hotel. De hotels in deze badplaats hebben een zwembad en liggen pal aan zee. De service in de hotels is dik in orde en dus laat jij je heerlijk in de watten leggen. En de kinderen? Die kunnen zich ondertussen vermaken met het animatieteam.

En wanneer ga jij op vakantie naar deze badplaats op Ibiza?

Reviews over Es Figueral