3,8 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Spanje/Ibiza/Cala Llonga

Vakantie in Cala Llonga

In het zuidoosten van het Spaanse eiland Ibiza vind je de rustige badplaats Cala Llonga. In deze badplaats rol je je handdoek uit in het zand van een verscholen baai. Groene heuvels en een azuurblauwe zee vormen je uitzicht.

Populair
Spanje
Ibiza
Cala Llonga
Over een vakantie in Cala Llonga

In het zuidoosten van het Spaanse eiland Ibiza vier je vakantie in Cala Llonga. Hier zit je goed voor een rustige vakantie, maar heb je de drukte toch binnen handbereik. In Cala Llonga staan je vakantiedagen in het teken van zon, zee en strand. De verscholen baai biedt dagen vol ontspanning en is met zijn groene heuvels ook echt een plaatje. Cala Llonga is vooral populair onder gezinnen met kinderen en stellen. Benieuwd waarom? Lees dan even mee.

Het zandstrand van Cala Llonga loopt geleidelijk af in zee en omdat de baai zo verscholen ligt, is de zee hier heerlijk rustig. Ook is er een strandwacht aanwezig die op de kinderen let. Mede om deze redenen is Cala Llonga een geschikte vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Maar ook in de buurt van het strand kunnen kinderen zich volop vermaken. Zo vind je hier een speeltuin en een klein pretpark.

Ook volwassenen kunnen zich goed vermaken tijdens een vakantie in Cala Llonga. De badplaats heeft een gezellig centrum met restaurants en bars waar je lokale drankjes en gerechten kunt bestellen. Wel ontkom je hier aan het feestgedruis, zodat je rustig vakantie kunt vieren.

Hoewel Cala Llonga zelf een rustige badplaats is, bevind je je hier niet ver van het toeristische Ibiza-stad. Stap in de auto of de bus en sta binnen 10 minuten in het hart van het centrum. Ben je samen met je partner op vakantie? Dan is een avond uitgaan in Ibiza-stad een must. En met je gezin? Dan kun je heerlijk dineren op het plein bij de haven. Vergeet geen wandeling te maken om de meest luxueuze jachten te spotten.

Wist je dat het oude centrum van Ibiza-stad bekend staat onder de naam Dalt Vila en een van de meest oude steden van de Middellandse zee is? Je kunt het oude centrum van Ibiza-stad niet voor niets terugvinden op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Hier even rondwandelen is dus zeker een aanrader.

De accommodaties in ons aanbod maken je ontspannen vakantie in Cala Llonga compleet. Laat je in de watten leggen in een luxe hotel of kies voor een appartement bij het strand. Zo heb je standaard uitzicht over de baai, het azuurblauwe zeewater en de groene heuvels. Ook ben je nooit ver van het centrum verwijderd. Kun je niet langer wachten? Boek je verblijf en geniet zeer binnenkort van de Spaanse zon en ibiza vibes.

Reviews over Cala Llonga