Laagste prijsgarantie
9.8FenomenaalScore uit 324 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.8

Over Labranda Bronze Playa

Labranda Bronze Playa is een populair hotel onder ouderen. Toch kom je hier in het hoogseizoen ook jong volwassenen en kinderen tegen. Maar hou er rekening mee dat Bronze Playa Gran Canaria zich vooral richt op ouderen. Het viersterrenhotel ligt in Playa del Inglés en goede service staat hier centraal. Veel vakantiegangers schrijven dat het personeel hier vriendelijk is en ze een fijne vakantie hebben gehad. Benieuwd of dit hotel ook iets voor jou is? Faciliteiten Bij Labranda Bronze Playa verblijf je all-inclusive. Jullie favoriete buffet van de dag is het ontbijtbuffet. Alles bij het ontbijt is vers, zoals het fruit en de smoothies. Een omelet of gebakken ei wordt voor je bereid waar je bij staat. In de avond zijn er vaak themabuffetten. Er is één gerecht dat heel populair is, Larissa Croese schrijft erover: ‘Het eten is goed en de pizza's zijn heerlijk.’ Wel mag het eten tijdens het diner over het algemeen net wat warmer zijn volgens reviewers. De hotelkamers in Bronze Playa Gran Canaria zijn erg ruim, net als het balkon. Erg fijn is dat de kamers een aparte zitkamer hebben. Zo slaap je niet in dezelfde ruimte als waar je zit. Ook de badkamers zijn groot en hebben een inloopdouche. De kamers zelf zijn schoon, de schoonmaakster komt dan ook dagelijks langs. Sommige vakantiegangers vinden wel dat de badkamer wat grondiger schoon mag worden gemaakt. Bij het zwembad kun je relaxen met een drankje op een ligbed. Dat drankje haal je bij de poolbar, dus ver lopen is niet nodig. Hou er wel rekening mee dat niet alle alcohol is inbegrepen bij all-inclusive. Leg je voor 10.00 uur je handdoek neer, terwijl je nog niet aan het zwembad ligt? Dan haalt Labranda Bronze Playa deze weg zodat iedereen een plekje kan uitzoeken aan het zwembad. Toch kan het alsnog wel eens voorkomen dat er geen plek meer is. Gezellig is het in ieder geval wel bij het zwembad volgens reviewer Jasper: *‘Animatie was best grappig om naar te kijken bij het zwembad en ook de shows elke avond op het podium waren best leuk!.* Wat dacht je bijvoorbeeld van bingo aan het zwembad? Ligging: Bronze Playa Gran Canaria heeft een centrale ligging. Vanuit het hotel wandel je namelijk zo het centrum van Playa del Inglés in. Hier kun je goed winkelen, een plekje uitzoeken op een terras of gewoon heerlijk rondwandelen. Niet alleen het centrum, maar ook de boulevard en het strand liggen op loopafstand. Het strand is slechts 500 meter lopen, maar volgens reviewer van Kaathoven moet je wel wat trappen bewandelen om het strand te bereiken. Eenmaal daar zoek je een plek uit op een groot zandstrand. Labranda Bronze Playa ligt niet ver verwijderd van de zandduinen van Maspalomas. Reviewer de Jonghe omschrijft deze duinen als schitterend en raadt een bezoek aan deze must see dan ook zeker aan. De duinen liggen op 10 minuten rijafstand van het hotel.

Veel vakantiegangers zijn dol op hun verblijf in Hotel Bronze Beach en prijzen vooral de nabijheid tot het strand, de overheerlijke en gevarieerde maaltijden, en het uiterst vriendelijke personeel. Met name de thema-avonden zoals Mexicaans en Aziatisch, en de speciale pasta- en pizzahoek vallen in de smaak. De kamers worden omschreven als ruim en licht, vaak met een mooi uitzicht op het zwembad. Ondanks dat het zwembad zelf als een beetje koud wordt ervaren, wordt dit ruimschoots goedgemaakt door de locatie, dichtbij winkelcentra en uitgaansgelegenheden. De rust en netheid van het hotel worden ook gewaardeerd, evenals de animatie, zij het rustig, maar vermakelijk. Vakantiegangers kijken ernaar uit om terug te keren naar deze plek waar ze hun batterijen hebben kunnen opladen onder de zon.

• 24-uurs receptie

• Entertainmentprogramma

Calle San Cristóbal De La Laguna, 7, 35100

Labranda Bronze Playa

9.8FenomenaalScore uit 324 reviews

Het is onze derde keer in dit hotel
Door Markus Grassler op 13-05-2024

Het is de derde keer dat we voor onze vakantie in dit hotel verblijven en we zijn wederom zeer tevreden over al het personeel en de prijs-kwaliteitverhouding. Het hotel is zeer goed gelegen naast het strand, maar wat ons het meest bevalt is de vriendelijkheid van het personeel, de rust en de netheid van de faciliteiten. Het eten is dit jaar iets afgenomen maar er is altijd wel iets wat je kunt eten zoals vlees, vis, salade, de desserts zijn erg lekker en ook de Mexicaanse en Aziatische thema-avonden. De animatie is erg rustig en we vonden de animator erg leuk. We hopen volgend jaar terug te keren.

Wij zouden het hotel Bronze Playa
Door Johann Bacher op 06-04-2024

We zijn een week op vakantie geweest in dit hotel en het is ons erg goed bevallen. Het beste aan het hotel is het personeel dat erg vriendelijk en attent is, ze zijn allemaal erg aardig. We vonden het eten ook erg lekker, erg gevarieerd en erg lekker met veel keuze aan salades en ook een pasta en pizza hoek met een erg aardige Italiaanse kok. De kamer is ruim, licht en heeft een mooi balkon met uitzicht op het zwembad. Het zwembad kan wel wat beter, want ze zeggen dat het verwarmd is en naar onze mening was het een beetje koud. Het hotel ligt dicht bij een winkelcentrum waar veel restaurants en uitgaansgelegenheden zijn en het strand ligt op slechts 5 minuten lopen. Wij zouden het hotel aanbevelen en komen snel weer terug.

Bronze Playa, Maspalomas
Door Heubel Stein op 23-02-2024

Onze ervaring in dit hotel is zeer goed geweest. Mijn vriendin en ik hebben genoten van een week strandvakantie en het weer was perfect, met veel zon. Voor ons was het eten het beste, wat we erg lekker vonden, en het personeel is ook erg vriendelijk en attent. we zijn zo terug

Een hotel om te herhalen tegen een goede prijs
Door Mikaela Linder op 17-02-2024

Het personeel is fantastisch, erg vriendelijk en zeer attent op alles, vooral de receptiemedewerkers. De animatie is heel weinig, maar de animator daar doet zijn werk heel goed. We hielden ook erg van het buffetrestaurant en vooral de thema-pasta- en pizzahoek. Het hotel ligt op 5 minuten van Playa del Inglés, op het strand staan ​​veel ligbedden en parasols, maar daar moet je voor betalen. We hebben deze week veel zon gekregen, dus we zijn erg blij omdat we onze batterijen hebben opgeladen. Wij raden dit hotel aan en we zullen snel terugkomen.

Het Hotel Bronze Beach is ons erg goed bevallen
Door Pau Sabas op 13-02-2024

Het Hotel Bronze Beach is ons erg goed bevallen. Na een week vakantie kunnen we zeggen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Het hotel ligt zeer dicht bij het strand, het eten is erg goed en het personeel is fantastisch. Wij raden dit hotel aan en hopen snel terug te keren.

We raden het hotel
Door Lukas Seiwald op 05-02-2024

We zijn erg blij met de vakantie die we in dit hotel hebben genoten. We hielden van de vriendelijkheid van het personeel, de service en hun professionaliteit. Het eten bij het buffet is erg goed, wij hadden een all-inclusive arrangement. Onze kamer was erg groot en licht met een balkon met middagzon. Het hotel ligt dicht bij het strand en een winkelcentrum. We raden het hotel aan en we zullen snel terugkomen.