Appartementen in Playa del Inglés

Playa del Inglés is een badplaats op Gran Canaria waar je een vakantie vol gezelligheid tegemoet gaat. Overdag werk je aan je zomerkleurtje op het strand, terwijl je in de avond de sterren van de hemel danst in een discotheek.
49 accommodaties

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Corona Blanca

TIME TO SMILE TERRAZAMAR

Playamar

Ecuador

Las Faluas
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Jardin Del Atlantico

El Palmar
Playa del Inglés
Echt top. Heerlijk verwarmd zwembad buiten. Goed kunnen eten en vriendelijk personeel. Ook waren kamers goed met heerlijke bedden. All inclusief en dat het een Adult hotel is gaf dit voor ons ook een keertje een andere verblijfs ervaring. Allemaal prima geweest. Even niets doen was voor ons een must en is goed gelukt. Gaan zeker terug volgend jaar.
Nou ik had gehoopt wat oude herinneringen op te kunnen halen met mijn zoontje hier vandaar de plek Maar wat valt t me zwaar tegen Alles is weg of staat leeg Dus helaas niet veel kunnen laten zien aan me zoontje waar ik voor heen met zijn papa kwam Baalde hier enorm van want keek er zo naar uit
Dus blij dat dit me laatste vakantie was op gran canaria
Het verblijf playamar, was prima, kleinschalig, schoon en dicht bij het strand. Minpunt: waren de bedden, erg hard, niet confortabel, ook kussens en dekbed, zijn wel aan vervanging toe
Ruim en schoon appartement op een geweldige locatie ten opzichte van zon, strand, boulevard, Kasbah en Yumbo. Zeer vriendelijk ontvangst, mooie tuin en zwembad. Supermarkt op ca. 50 mtr.
Het hotel en de bediening was goed. De kamers waren netjes. Het eten was lekker en er was keuze voldoende