Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
We hebben de beste aanbieders voor Mogán Princess voor je op een rij gezet:
Mogán Princess & Beach Club ligt op Gran Canaria en heeft vriendelijk personeel, prima eten en een leuk zwembad. Het hotel ligt op een afgelegen plek waar je mooi uitzicht hebt. Het strand is ongeveer een kwartier lopen. Heb je zin in wat meer drukte? Dan kun je de bus pakken naar Puerto Mogan waar ...
Hotel is schoon en netjes, de kamer wordt dagelijks schoongemaakt en je krijgt ook elke dag schone handdoeken. We hadden all inclusive geboekt, er was veel en lekker eten. Wij vonden het best variabel, maar als je 10 dagen in hetzelfde restaurant eet ben je dat wel een keer zat. Gelukkig ben je niet verplicht om te eten, dus uit eten voor de afwisseling is altijd een optie. De bedden lagen goed, maar net zoals bij zo'n beetje elk hotel schuiven ze wel uit elkaar. Het nadeel van dit hotel is de parkeergelegenheid. Die is er bijna niet. Er is onderaan de weg naar het hotel wel een grote parkeerplaats, een tip voor het hotel zou zijn dat zij een pendelbus zouden laten rijden. Mijn man zou dit stuk namelijk niet kunnen lopen, dus die moet ik eerst bij het hotel afzetten, dan weer naar beneden rijden om de auto te parkeren en dan terug lopen. Maar we hebben ontzettend genoten van onze vakantie.
Voor de 3e x hier geweest alleen en is heerlijk vertoeven Vriendelijke personeel , kamers goed schoon Oktober ga ik weer heen, heerlijk alleen een weekje chillen. Lekker rustig gebied Ontbijt , lunch en diner is goed en lekker Variatie genoeg Trappen lopen geen probleem, ieder gebouw heb je een lift Voor invalide geen goeie en fijne locatie Top hotel Ik hou niet van kinderen en lawaai maar lekker in het adult only zwembad
Zeer gedateerd hotel. Wij hadden een kamer op de 6e verdieping. 3 liften, trappen en een galerij over. 3 dagen lag de laatste lift eruit waardoor we nog meer moesten lopen. Met regelmaat lag ook de lift naar het zwembad eruit en de enige toilet bij het zwembad ook dicht. Deuren bevatten houtrot, lamp op balkon gaat 23.00 uur uit en als je in de nacht wilt douchen heb je koud water.
We hadden een upgrade gedaan van 238 euro waarin een badjas, slippers, fles wijn en water waren beloofd (niet gekregen).
Het was geen slechte vakantie, maar wel 1 malig. Bedden goed, lief personeel, eten zeker goed op het ontbijt na, dit was saai. Animatie goed, verder weinig te beleven.
Het is een prima hotel, maar de ligging is niet ideaal. Lange transfertijd (1,5 uur), op een berg en in een baai. Het hotel verzorgt op diverse tijden een shuttlebus naar het strand. Ideaal is de Princess beach-bar waar je kosteloos drank en eten kunt krijgen (iig met all-inclusive armbandje). Onze hotelkamer was wel toe aan een update/renovatie.
De service was goed en erg vriendelijk. De kamers laten te wensen over, kapotte deuren en deurposten, dit was ook in de toiletten in meerdere gedeeltes van het hotel. Badkamer was niet super schoon, er lagen nog haren van de vorige gasten op de grond. Wij vinden dit zeker geen 4 sterren waard.
Mooi en lief hotel met het beste voor de gasten, vooral Claudia bij de receptie is erg betrokken! Alleen een auto huren in het hotel is geen aanrader, veelstever lopen beneden de berg en ook weer op! Eten is super lekker en veelzijds! Zwembad en ligbedden zijn schoon en er zijn er genoeg voor iedereen! Kamers zijn netjes en elke dag schone handdoeken ! Shuttlebus naar strand is ook goed geregeld en beach restaurantje ook netjes ! Dus kortom niks te klagen! Alleen als je van drukte houdt zit je hier verkeerd!
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |