Vakantie Lajares

Op het Canarische eiland Fuerteventura vind je Lajares. Dit dorp ligt in het noorden van het eiland en het is hier zo’n 300 dagen per jaar zonnig. Een vakantie in Lajares gaat hand in hand met ontspannen.

Spanje
Fuerteventura
Lajares
Verwijder filters

1 Accommodatie

Over Lajares

Op het Canarische eiland Fuerteventura vind je Lajares. Dit dorp ligt in het noorden van het eiland en het is hier zo’n 300 dagen per jaar zonnig. Een vakantie in Lajares gaat hand in hand met ontspannen. Het dorp is net een beetje anders dan de andere dorpen op Fuerteventura. Benieuwd waarom? Lees dan even mee.

Een laidback vakantie in Lajares

Tijdens je vakantie in Lajares verblijf je in een hippiedorp. Surfen en yoga horen hier thuis in je dagelijkse vakantieplanning. Lajares is de meest populaire plek op heel Fuerteventura om te surfen. Hoe dat komt? Omdat je hier lekker centraal op het eiland zit. Zo stap je gemakkelijk en snel op je surfplank in het noorden, oosten of westen. Het is maar net waar de golven op dat moment het beste zijn. Je vindt hier ook genoeg surfscholen om les te nemen en te leren surfen.

Meng je tussen de locals tijdens een vakantie in Lajares. Dit is namelijk geen typische vakantiebestemming, maar een dorp waar nog veel Spanjaarden wonen. Ga eens ontbijten in een bakkerij en vraag de lokale bevolking om hun favoriete to do tips. In de bakkerijtjes in Lajares bestel je bovendien de lekkerste verse broodjes en gebakjes. Ook op ieder ander moment van de dag kun je hier iets eten en drinken. In Lajares barst het namelijk van de restaurants.

In Lajares vind je een centraal plein, waar zo nu en dan gezellige evenementen worden georganiseerd. Breng tijdens je vakantie in Lajares ook minimaal 1x een bezoekje aan een markt. Hier koop je de leukste souvenirs om mee naar huis te nemen.

In de omgeving van Lajares

Kies je voor een vakantie in Lajares? Dan ben je vast en zeker een strandliefhebber. Een uitstapje naar de badplaats Corralejo mag dan ook niet ontbreken op je to do list. Corralejo is een stuk groter en bruisender dan Lajares, maar het strand met zijn zandduinen is de echte reden dat je deze plek wilt bezoeken. Wandel door de duinen en zonder je voor even af van de buitenwereld. Je vindt hier maar liefst elf kilometer aan duinlandschap. De duinen zijn gevormd door zand dat overwaait uit de Sahara. Dit zorgt ervoor dat de duinen elke keer weer een andere vorm aannemen.

En wil je ook surfen en je mengen met de lokale bevolking? Twijfel niet en kom vakantie vieren in Lajares voor een ontspannen vakantie op Fuerteventura.

Wat zeggen bezoekers over

Lajares

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.