Porto Mare
We werden zeer goed ontvangen met een glimlachende receptioniste en een glas Madeira-wijn. Ze gaven ons alle nodige informatie om van het hotel en het eiland te genieten. De kamers zijn ruim en licht. Kamers met zeezicht zijn de beste. De bar serveert de beste mojito's die ik ooit heb gehad. In het buffet is het eten gevarieerd en smakelijk. de mogelijkheid om te dineren in de à la carte restaurants zonder extra te betalen was een leuke verrassing. Onze favoriet was de Italiano. Het is ook mogelijk om naar 2 andere à-la-carterestaurants te gaan in Hotel Miramar, op 30 minuten lopen. De wandeling van 30 minuten is de moeite waard, want het eten is echt goed. Collega's zijn erg behulpzaam. De kamermeid maakte onze kamer heel goed schoon. De obers verwelkomen je bij aankomst met een glimlach. De receptie gaf verschillende suggesties voor excursies, jeepsafari's, wandeltochten, boottochten... veel activiteiten te doen op dit paradijselijke
Zeer tevreden over het hotel. Mooie tuinen, comfortabel bed, ruime kamer. De zwembaden zijn uitstekend. Onze kamer keek uit op Cabo Girão en elke dag had ik een andere zonsondergang. Buffetmaaltijden zijn van een goede variëteit. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, speciale vermelding voor Margarida, die ons heeft geholpen met een doktersafspraak. Kan niets fout vinden. Ligging van het hotel goed met directe toegang tot de lido-promenade. Uitzicht op de Atlantische Oceaan adembenemend. We hebben een geweldige tijd gehad in dit resort. We verbleven slechts één week, maar denken dat er zoveel te doen is, dat je hier gemakkelijk 2 weken zou kunnen doorbrengen.
Zeer goed hotel met zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Goed bereide gerechten met veel variatie, buffet- en themarestaurants.
Prachtig hotel, met prachtige tuinen en een enorm zwembad met zeewater. Personeel altijd attent op de klant en met humor. terug komen.
Zeer behulpzaam personeel, vooral de receptie. Ruime en lichte kamers. Erg lekker en gevarieerd eten.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Luxe | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |