Vakantie Vale do Lobo
Vale do Lobo
Het was erg stil toen wij er waren, maar je kon je wel tennissen en golfen. Het strand was dichtbij.
Top Lage, Top Ausstattung, Preis für 4 Personen überaus ok.. Alles zu Fuß erreichbar, Strand 4-5min, Restaurants ca. 300m, kleiner Einkaufsmarkt... Flughafen Faro ca. 18km. Empfehlenswert auch in den Wintermonaten!!!!
Eerlijk gezegd weinig aandacht aan de omgeving besteed. Gewoon geluierd bij de villa of op het heerlijke strand met diverse goede eettentjes bij de strandopgang.
Wat een geweldige plek om te mogen vertoeven. Alles schoon en perfecte supermarkten waar alles vers te koop is. De stranden zijn heerlijk schoon en breed.Voor golfers moet het een walhalla zijn. Zelf geen ervaring maar alleen de uitzichten doet iedereen watertanden. In de kleine restaurantjes fijn vertoeven met verse vis en lokale wijnen. Meerdere strandtenten waar je super kan eten en verblijven. Het binnenland is leuk om te verkennen maar voor de gezelligheid wil je best wat avonden vertoeven bij de leuke restaurants op Vale do Lobo. Gaan zeker terug!!!