Auramar Beach Resort
Casablanca Inn is een gemoedelijk hotel in de badplaats Monte Gordo. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een kleinschalig driesterrenhotel voor een rustige vakantie in Portugal. De inrichting is gezellig en ook het personeel straalt een warme gastvrijheid uit. Relaxen doe je op het grote zonneterras...
We hebben samen met familie een heerlijke week gehad in Casablanca Inn. Vriendelijke ontvangst, heel fijn personeel, lekker ontbijt. Kamers waren gerenoveerd, goede harde bedden en iedere dag mooi schoon en voorzien van verse handdoeken. Zee op loopafstand. Fietsen en autoverhuur vlakbij. Ontiegelijk veel keuze in restaurants. We hadden geluk met het weer, veel vitamine D opgedaan in de herfstvakantie. Super vakantie gehad in Monte Gordo in dit gezellig knus hotel waar het ''s avonds goed vertoeven bij de bar voor een lekker drankje. Top!
Prima rolstoelvriendelijke kamer, lekker dicht bij centrum en boulevard. Grappig gedateerd Portuguees hotel. Begane grond beetje gehorig mbt dichtklappen van deuren, WiFi alleen vlak bij receptie. Hardwerkend vriendelijk personeel.
Het hotel waar wij verbleven, Cassablanca Inn in Monte Gordon, Portugal, is zeker aan een grondige renovatie toe! Wij hadden kamer 103 gelegen boven de bar waar het, tijdens ons verblijf, gelukkig niet druk was. Onze badkamer was zeker aan vernieuwing toe. Zwarte voegen en afbladderend plafond.
Een eenvoudig hotel met knusse kamers en vriendelijk personeel. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en de winkels. Het ontbijtbuffet was vooral gericht op Britten met spek, bonen en ei maar er waren ook vleeswaren, kaas, fruit en yoghurt. Het avondeten was een 3 gangen keuzemenu met een salade van de saldebar, de vertaling op de kaart van de gerechten waren niet altijd even duidelijk over wat er precies geserveerd zou worden maar het was niet slecht.
Uiterst relax Hotel. Gezellige bediening en personeel en heel erg behulpzaam met alles wat je wilt weten.
We zaten in Hotel en wij konden allebei een scootmobiel huren. Ook leuke mensen ontmoet en dit was al de 5de keer in Monte Gordo en voor de vierde keer in hetzelfde hotel .In mei komen we er weer aan voor de 5 de x in Casablance Inn kleinschalig maar Super geweldig hotel . Eten ook Super.
Strandhotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |