/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F7d084242-aa8a-4f77-b642-c6926229e60a%2Fa0bd72a3-66d6-4cfe-97f5-a039135d9068.webp)
Quinta Do Mar - Country and Sea Village
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Presa De Moura voor je op een rij gezet:
Prachtige locatie met een hele mooie tuin, fijn groot zwembad en heel vriendelijk personeel. We waren er in het voorjaar. Erg rustig op het park. Ontzettend schoon en groot appartement met heerlijke bedden. 2 badkamer, volledig uitgeruste keuken. Groot balkon en bekenden toegang tot de tuin met lig bedden. Echt een aanrader!
Super relaxed! Mooie schone appartementen, rustig gelegen en een heerlijk strand op 2 minuten rijden. Dicht bij Ferragudo waar je heerlijk kunt eten. Wat een toplocatie!! Wij gaan zeker nog een keer.
In maart 5 dagen verbleven en heerlijk genoten van het luxe huis, prachtige uitzicht en vooral de rust! Het huis had 3 ruime slaapkamers en is stijlvol ingericht met alle luxe van thuis. 3 terrassen met mooi meubilair, twee brandschone badkamers en boven nog een apart toilet. Absolute aanrader! Looppad naar zee start tegenover het huis, de klim was het uitzicht meer dan waard. Met de auto ben je zo bij een van de supermarkten en stranden.
De villa is mooi en ruim ligt op een fantastisch plek. Je huurt de villa en thats iT beetje saai. De schoonmaak daarin tegen is beneden maats. Wij zijn er nu een week en de bedden zijn geen 1x verschoond. Ook de badkamervloer wordt niet schoongemaakt. De strandlakens moet je zelf wassen in de wasmachine. Als je van rust houd is het hier prima, maar voor ons te rustig.
Het driekamer appartement is ruim, schoon en prettig ingericht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het complex zelf is kleinschalig en rustig. Wij vonden het erg prettig om ook een auto te hebben, zo konden we de prachtige strandjes en gezellige dorpjes in de omgeving fijn verkennen. Onze kinderen hebben genoten van het badmintonveldje op het complex, dat vaak goed uit de wind lag. Badmintonrackets en shuttles kun je bij de receptie halen. Al met al hebben wij een heerlijke week gehad en ik zou dit appartement aanraden aan iedereen die van rust en comfort houdt!
Wat een geweldig vakantiepark! Super appartement (2 verdiepingen). Prachtig balkon met zeezicht, heerlijke badkamers bij elke slaapkamer, compleet ingerichte keuken, gewoon perfect. Park zelf is schitterend onderhouden met prachtige tuinen. Zwembad groot, schoon en heel mooi qua ligging en toen wij er waren lekker rustig. Alles straalt kwaliteit uit. Wij hebben er een geweldige week gehad. Auto huren is wel aan te raden. Omgeving: Lagos en Ferragudo mooie plaatsen en zeer zeker Praia de Marinha bezoeken! Portimao is niks aan.
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |