Auramar Beach Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wil je graag in de buurt van het bruisende Albufeira verblijven? Dan is Villa Gale Cerro Alagoa een ideale keuze. Het hotel ligt namelijk vlakbij het centrum van Albufeira en het strand. Daarbij beschikt het hotel ook nog eens over een zwembad en is er genoeg entertainment voor jong en oud.
Dit hotel bezoeken we nu voor de 4 de keer, we zijn hier voor 12 dagen, het ontbijt, en de kamer is goed , alleen onze bedden zijn in die 12 dagen niet verschoond, wat ik niet fijn vind, we hadden halfpension, de avond maaltijd was iedere avond, niet lekker, mijn man heeft geen avond gegeten, er werd weinig aandacht aan besteed, kortom het geheel viel erg tegen
Wij waren daar op zon vakantie (4). Maar jammer genoeg hebben we ook regen gehad. In dit hotel is dat niet zo erg. Hebben een heerlijke bubbelbad,sauna en Turks stoombad. En binnen zwembad. Personeel is super vriendelijk.
Zeer goed hotel, centraal gelegen. Op korte afstand van restaurants en bars. Gelegen aan een drukke baan met enkele winkeltjes. Old Town op 15 min wandelen. Zeer proper hotel, vriendelijk personeel en een goed gevarieerd ontbijt. Ik zou zeker nog eens terugkomen. Wij sliepen aan zwembadzijde en hadden zicht over de zee. Aanrader! Het hotel is zijn sterren waard!
Goede service, lekker ontbijt, fijne ligging. Wij hebben hier een heerlijke vakantie.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1990 |