/Oostenrijk/Tirol/Tux / Lanersbach

Verwijder filters

Tux / Lanersbach

Gastfreundliches Tal mit reichem Erlebnisangebot
Door Michael Lux op 24-02-2019

GASTFREUNDLICHKEIT wird groß geschrieben. Hier hat´s für jeden was! Auch nach dem 10. Aufenthalt fällt uns nichts ein, was und nicht gefällt.

Goed voor de betere skier die van rust houdt.
Door Karin Meerschman op 17-02-2019

Vorderlanersbach en Lanersbach zijn kleine dorpen waar het zeer rustig is. Aansluiting met Finkenberg en Mayrhofen. In Lanersbach is het niet goed voor de beginner wegens geen blauwe pisten. De enige blauwe die er is vind ik serieus rood. In Vorder is wel beter maar om dan verder in het skigebied te komen wordt het terug lastig. Lanersbach heeft geen après ski, Vorderlanersbach heeft de hexenkessel waar veel Duitsers en Oostenrijkers zitten, zeer weinig Nederlanders of Belgen. Goede verbinding naar gletsjer die op 7km ligt.

Ein toller 1-wöchiger Wanderurlaub
Door Kathrin Schneider op 24-09-2018

Super viele tolle Wanderwege mit schönen Einkehrmöglichkeiten! Mit der Gästekarte konnten wir den Bus kostenlos nutzen. Da wir auch schon im Winter im Tuxertal Urlaub machten, ist es uns möglich, auch die anderen Fragen zu beantworten.

super rustig dorpje
Door walter en carina op 05-09-2018

gezellig bergdorpje niet te groot prachtige ligging rustig ideaal om op rust te komen

Tux is een leuk dorpje met leuke restaurantjes
Door Gerben op 04-12-2017

Sneeuwkettingen niet vergeten.

Alles wat je zoekt en heel betaalbaar!
Door Enrique op 05-11-2017

Wij zaten in Vorderlanersbach, een klein dorp met leuke accomodaties en een super Apres ski tent. Liften zijn goed bereikbaar. Heel mooi gebied en met dezelfde pas kan je ook op de Hintertuxer Gletscher. De prijzen zijn heel behoorlijk. Topbestemming.