/Oostenrijk/Tirol/St. Johann in Tirol

Vakantie in St. Johann

Voor een gezellige wintersportvakantie zit je helemaal goed in St. Johann in Tirol

Oostenrijk
Tirol
St. Johann in Tirol
Eigen vervoer
Verwijder filters

7 accommodaties

Over St. Johann

St. Johann in Tirol (Sankt Johann in Tirol) is een populair skigebied in de Oostenrijkse Alpen. Het dorp ligt in het district Kitzbühel in de deelstaat Tirol. Het skigebied van St. Johann in Tirol ligt aan de voet van de ‘Kitzbuheler Hors’ Het skigebied van St. Johann in Tirol kun je zeer gevarieerd noemen, het is een gebied waar je als ervaren en als beginnende skiër en snowboarder terecht kan.  Het skigebied van St. Johann in Tirol bestaat uit de pistes van St. Johann in Tirol, Eichenhof, Kirchdorf en Larchendorf en is goed voor ongeveer 60 kilometer aan pistes, die vrijwel sneeuwzeker zijn.

St. Johann in Tirol staat bekend om zijn familie vriendelijkheid, je vindt hier talloze familie pensions, winkelgelegenheden en voor de liefhebben een zeer goed nachtleven. Ook voor de langlaufer is St. Johann een populaire bestemming want je vindt hier het grootste langlaufcentra van Tirol. Het langlauf bevindt zich in een prachtige brede dal en bevat zo’n 75 kilometers aan loipes.

Het dorp is vernoemd naar de plaatselijke heilige en is een rustiek en sfeervol dorp. In het oude centrum zijn nog vele oude gebouwen en is dan ook een populaire wandelbestemming.  De inwoners van het dorp hebben hun best gedaan om de oorspronkelijkheid van de oude kern te behouden en de historische panden te beschermen. Het dorpje is dan ook deels autovrij. St. Johann beschikt naast gezellige pensions, restaurants, bars ook over andere faciliteiten, zoals een zwembad, fitnesscentrum en tennishal. 

Wat zeggen bezoekers over

St. Johann in Tirol

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.