Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd
172

vakanties Seefeld / Leutasch

Reviews over Seefeld / Leutasch

 • 8

  Seefeld is een plaats om terug te keren.

  Nathalie, 24-2-2018
  Seefeld heeft een mooi verkeersvrij centrum.Er is altijd wat te beleven.Voldoende restaurants en veel mooie hotels.Ook voldoende shoppingmogelijkhedenEr is ook een zwembad,schaatsen in open lucht,paardesledetochten,rodelen voor de kinderen.Er zijn ook vele geprepareerde wandelwegen en veel langlaufmogelijkheden.Wat het skien betreft ideaal voor kinderen en de beginnende skier.Voor de goed ervaren skier niet zo uitdagend.
 • 7

  Leutasch is een klein dorp van 8 gemeentes

  ftseyen, 20-2-2018
  Wij vertoeven is de grootste gemeente van Leutasch, namelijk weidach. Het is vooral gekenmerkt door hotels, apartementen, restaurants en enkele kleinere winkels. Er zijn wel 2 grote sportwinkels en de M-Preis (grootwarenhuis). Een ideaal dorp als men voor langlauf komt. Dit is het paradijs voor de langlaufers. Een kleine skipiste meer voor voor de beginnende skieër. Seefeld en Mittenwald liggen op 10 minuten met de bus.
 • 10

  Zeker nog een keer!

  Marjon, 2-12-2017
  Prachtige omgeving en goed gefaciliteerd! Veel dingen om te doen. Leuke restaurants. Veel wandelroutes in directe omgeving. Zeer vriendelijke bewoners.
 • 8

  Een mooi langlaufgebied

  Willy Gielen v.d. Moosdijk, 16-11-2017

  Lange en mooie langlaufroutes. Je kunt er dagtochten maken. Routes sluiten op elkaar aan! Jekunt ze inkorten als je dat wil. Voor de beginner en voor de gevorderde langlaufer. Ze gaan door de mooie natuur! en sneeuwzeker!

  Pistes voor te skieën zijn er wat minder. Niet zo hoog, omdat het gebied al oop een hoogvlakte ligt van 1200 meter.

 • 10

  fantastisch elk jaar weer

  fam.wijnands, 3-11-2017
  Alles wat je in de zomer kan doen en winter is top voor elk wat wils .Ook veel evenementen en voor iedere beurs .
Seefeld / Leutasch scoort een 8,5 uit 10, op basis van 265 reviews
Advertentie
Advertentie