7.5GoedScore uit 299 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Waterpark
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Camping Natterer See (Innsbruck) ligt middenin de Oostenrijkse bergen en bossen. Op deze ruime camping kun je heerlijk zwemmen in het meertje. Geniet van zonsondergangen op het panoramaterras waar je uitkijkt op de bergen. Voor gezellige muziekavonden kun je in het restaurant terecht. De camping lig...

Natterer See

7.5GoedScore uit 300 reviews

Mooie camping
Door Fam. de Bruijn op 05-08-2023

Mooie terrassencamping. Sanitair is fantastisch en schoon. Wij hadden 5 dagen een maxi plek en die was groot genoeg voor de caravan, auto en luifel. Dus maxi is een groot woord. We hadden een mooi uitzicht en het zwemmeer is fantastisch. Zowel wij als de kinderen hebben ons prima aan het meer vermaakt. We kregen een InnsbruckPass en hebben hier leuk gebruik van gemaakt. Met verschillende liften omhoog gegaan en mooie wandelingen gemaakt. Ook het restaurant was prima. Al met al een fantastische tussenstop op weg naar Italië gehad.

Mooie verzorgde camping
Door Cindy op 12-07-2023

We hebben hier 1 nacht geslapen in onze eigen caravan. Vriendelijke mensen. Voor 1 nacht kan je niet reserveren en kom je op een apart veld. Prima om te staan. Douches zijn geweldig mooi en schoon. Er is een meer waar je lekker in kan zwemmen. Mooie camping dus.

Voor 1 keer leuk maar voor ons niet meer!
Door Monique Hunnef op 01-07-2023

Mooie camping met prachtig sanitair. Echter mogen ze op de site wel bij zetten dat je enorme berg op moet oa met caravan voor een luxus plaats (al was deze niet zo groot als gedacht) en dan zegven ze mooi uitzicht. Wij keken recht tegen appartementen aan, was niet echt prettig als ke het een terrassenplek noemt. Geen leuningen langs trappen (vond ik, slecht ter been, gevarlijk) heb dit ook doorgegeven. De.weg naar camping toe is erg smal, je moet geen caravan tegen komen. Je kunt vanaf 8 uur aankomen en krijgt dan een plaats.die nog niet vrij is, daar sta je dan (gelukkig ons niet overkomen maar anderen wel. Voor gezinnen prima camping, voor ons niet meer . Heb het liever toch wat rustiger.....

Natterer See

Prachtige camping
Door Marianne Mekenkamp op 01-07-2023

Het is een terrassencamping met veel bomen en struiken, de plaatsen zijn daardoor mooi afgebakend. De plaatsen zijn niet erg groot, net ruim genoeg voor de luifel en auto. Het winkeltje is matig, maar je kunt met kaart betalen. Het personeel is erg vriendelijk Het sanitairgebouw is erg nieuw en prachtig. Het restaurant is aan het water en heeft ruime keus. De bus naar Innsbruck vertrekt vanaf de camping. De enige reden waarom wij niet wilden blijven waren twee aso gezinnen die vlak bij ons stonden. Maar we gaan heel zeker nog eens terug. @

Teleurgesteld
Door Miranda van gilst op 11-09-2022

We zouden 3 nachten blijven maar kwamen op een open grasveld gezet. Op de andere velden was geen plek. Op het veld waren de stroompalen bovengronds met verlengsnoeren geplaatst. Een waterpunt was 300 meter lopen. Met een caravan moet je water halen met een gieter en dan is het niet fijn als je zo ver voor water moet lopen. Het sanitair 400 meter. Het veld was niet verlicht. Het veld rook raar, ik vergeleek de geur met een vuile vaatdoek. Verder liep je naar het sanitair, winkel of het waterpunt langs een afvaldump plek. Als je dan voor een paar euro kan staan op een knollenveld is het voor een overnachting nog te doen misschien. Maar je betaald dezelfde prijs als op het deel van camping waar je wel normaal je caravan kan plaatsen. En dan is de prijs kwaliteit verhouding niet correct. Wij hebben besloten om deze camping voortaan over te slaan.

Duur betaald!!
Door Familie van Duijne op 02-09-2022

Wat een afzetterij, voor één nacht op een grasveld achter op de camping, waar je niet overal waterpas kunt staan, alleen stroom, geen verlichting op een deel van het pad naar het sanitair. En dan durven ze te zeggen dat het komt omdat je zoveel kunt, terwijl je maar één nacht blijft. Dit kan echt niet!! Ook het restaurant maakt zich er gemakkelijk vanaf, al het vlees gefrituurd en dan ook nog vragen of je een tip geeft!

Mastercard

Visa