Camping info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Hell in Oostenrijk, Fügen is een kleinschalige groene camping voor de rustliefhebber. Deze camping is geschikt voor gezinnen met kinderen dankzij de animatie, de minibioscoop, de indoor speelruimte en voor de ouders het saunalandschap. Camping Hell is gelegen in het mooie Zillertal waar je f...
Prachtige camping, medium plek was met onze vouwwagen prima! Personeel zeer vriendelijk. Winkeltje en restaurant top. Keurig zwembad/ speeltuin, game room voor kids en uitzonderlijk net sanitair.
Enige minpunt: zillertal is in het hoogseizoen vrijwel net zo druk als Gardameer. Overal drukte of je nu naar de supermarkt wil, een skilift wil naar boven. Ik ga opzoek naar rustigere gebieden.
Super nette camping waar we 2 weken met onze caravan hebben gestaan. We hadden een large plek die wat ons betreft wel iets groter had gemogen maar het was goed te doen. Verder alleen maar lof. Sanitair gebouw wat super netjes was en restaurant ook super. Wij hebben 2 hele fijne weken gehad.
Mooie camping in het Zillertal. Kies wel voor grotere plek. Ligging aan begin van het dal. Sanitair nog nooit zo mooi en schoon gehad. Vriendelijke medewerkers. Restaurant waar je heerlijk kan eten. Leuke speeltuin voor kinderen. Binnen en buiten zwembad. Alles is erg netjes en schoon.
Alles wat over deze fantastische camping is geschreven klopt, echter er is een groot minpunt en dat is de weg die rakelings langs de camping scheert, overdag heb je er geen last van, maar in de nacht en tot in de ochtend is het een racebaan, dus vergeet niet om oordopjes mee te nemen :-( Om die reden voor ons geen 2e keer.
Wij hebben 10 dagen met onze vouwwagen op plaats 50 gestaan (medium plaats). Deze plek grenst direct aan de natuurlijke speeltuin, perfect voor onze jonge kinderen. Het sanitair was uitmuntend, we hebben nog nooit zo'n luxe sanitair ervaren op een camping. We hebben alleen gebruik gemaakt van het zwembad buiten, het is ietwat aan de kleine kant maar prima om even af te koelen. De campeerplek zelf vinden we wat aan de kleine kant, zeker omdat er verwacht wordt dat de auto ook op de plek geparkeerd wordt. We hebben zelf de auto op de parkeerplaats van de camping geparkeerd. Een volgende keer zouden we een large plek boeken. Veel campeerplekken hebben weinig schaduw, voor ons een minpuntje. Er zijn veel gezinnen met kinderen, de regio biedt veel leuke activiteiten voor kinderen. Een supermarkt en treinstation zijn op korte afstand van de camping.
Zojuist terug van twee heerlijke weken op camping Hell. Bij aankomst werden op een zeer vriendelijke en servicegerichte wijze ontvangen. Ook gedurende ons verblijf ervoeren wij de service en vriendelijkheid van alle personeel als vanzelfsprekend. De camping zelf blinkt zo ongeveer in alles uit, maar het sanitair is echt van de buiten categorie. In alle jaren kamperen, nog nooit zoiets moois en vooral schoon gezien. Ook hebben we meerdere keren in het restaurant op de camping gegeten. De uitgebreide en alleszins betaalbare kaart, gecombineerd met een gezellige sfeer en kwaliteit, maakt ook uit eten op de camping tot een feest. Camping is vooral geschikt voor rustzoekers of gezinnen met kinderen t/m de basisschoolleeftijd.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |