Tijdelijk geen boekingskosten

• Kinderzwembad
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Geniet van de bosrijke landschappen van Karinthië op vakantiepark EuroParcs Pressegger See in het zuiden van Oostenrijk. De moderne en comfortabele chalets passen goed in de omgeving. Perfect voor de natuurliefhebber en de wandelaar, maar ook voor een spavakantie. Met de Karinthië kaart heb je voord...

EuroParcs Pressegger see

8.4FantastischScore uit 220 reviews

Prachtig park met veel activiteiten in de buurt
Door Monique op 19-09-2023

Wij waren begin september voor de 2e keer in dit mooie park en hebben bewust gekozen voor huis 308 (Panorama Lodge) vanwege de mooie, rustige ligging met prachtig uitzicht op meer en bergen. Super gastvrij park met vele faciliteiten en een fantastische bungalow met alle luxe (6 bedden, oven, vaatwasser, fohn, airco, alles wat je nodig hebt). Op het park is een winkel en restaurant met gevarieerde gerechten en lekker koud bier. Omgeving helemaal fantastisch en oneindig veel outdoor-activiteiten. De gratis holiday kaart geeft je allerlei kortingen en zomers gratis gebruik van de liften in berggebied Nassfeld. Wij komen zeker hier terug, wellicht van de winter om te ski-en (12 minuten van piste) en dan graag weer in chalet 308.

In één woord Fantastisch!
Door Fam. Sturkenboom op 17-09-2023

Wij hadden een super fijne ervaring tijdens ons verblijf op Europarcs Pressegger See, gelegen op een waanzinnig mooie plek! Dit op loopafstand van de Pressegger See met veel watersportmogelijkheden, vissen is ook toegestaan, én een restaurant waar het goed eten is met vriendelijke bediening! Mooie uitstapjes gedaan naar: Villach, Hermargor, Nassfeld per fiets, auto, trein of gelopen, steeds weer volop genieten! Tijd over? Nog lekker bijkomen aan het meer... Venetië hebben wij ook bezocht, hadden één overnachting gepland zodat we veel van Venetië konden zien...échte aanrader...was fantastisch! De Holydaycard die inbegrepen was gaf veel korting of gratis toegang tot sommige voorzieningen. Wij verbleven in woning Enzian nr: 280 Wat een geluk hadden wij! Constateerde namelijk dat deze fijne woning op een van de mooiste plekjes staat van het park! Grote veranda op het zuiden, altijd zon! Hoger gelegen, prachtig uitzicht! Aanrader!!

Super mooi park op top locatie
Door Lisanne op 14-09-2023

Hele mooie chalets op een prachtige locatie aan de voet van een berg. Tijdens ons verblijf in september waren iedere dag medewerkers bezig met onderhoud van het park. De chalets waren mooi smaakvol ingericht. Het verwarmde zwembad was niet groot maar nieuw, schoon en perfect voor kleine kinderen. Er zijn twee speeltuintjes in het park. Op 300 meter is de pressegger see, daarbij is een grote grasligweide en een prima terras voor drinken en snacks. Daarbij een leuk speeltuintje met boven de zandbak een schaduwdoek en een grote trampoline. De receptioniste was echt super vriendelijk, niets was te veel. Er was een restaurant bij het park met een gevarieerd menu. Pizza kon afgehaald worden. Er waren in september best veel Nederlanders met kleine kindjes. Jammer dat er dan geen activiteiten worden georganiseerd, er zijn nog genoeg mensen die na het hoogseizoen op vakantie gaan. We hebben echt een top week gehad!

EuroParcs Pressegger see

Prachtig park, zeker een aanrader!
Door Gerjanne op 13-09-2023

Met z’n tweeën zaten we in huisje 266, een 2 persoons huisje tegen de bosrand aan. Naast het huisje liep een pad waar je kan wandelen, maar waar ook ‘s ochtends vroeg soms koeien liepen. Een mooi gezicht. Huisje was schoon, park is nog in aanbouw maar geen last van gehad en ziet er allemaal netjes uit. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij de receptie. Restaurant/pizzeria is een grote aanrader. Voor ieder wat wils. Ook konden we online broodjes bestellen via bakkerij Moritz. Als je voor 20:00 uur besteld kan je het de volgende ochtend vanaf 07:30 uur ophalen in een ruimte dichtbij het zwembad. Iedereen zijn bestelde broodjes liggen daar klaar en kan je elk moment ophalen. Verder is het zwembad netjes en kan je zwemmen bij de Pressegger See, dit is zo’n 10 min lopen vanaf het park. Activiteiten: het meer Bled in Slovenië, ruïne Villach, Weissensee, Garnitzenklamm en wandelroutes. Kortom: wij zijn erg tevreden, echt een aanrader!

Fantastisch
Door Jaap Ockers op 09-09-2023

Super mooi huisje en dichtbij een prachtig skigebied Ook dichtbij de weissensee waar we geschaatst hebben Hopen er volgende winter weer naar toe te gaan met onze kinderen en kleinkinderen en in mei met ons tweeën

Geweldig
Door Wilko J. op 05-09-2023

Prachtig park, nog niet helemaal klaar, maar zo goed als. Nieuwe huisjes, mooi gesitueerd. Wij zaten tegen de bosrand aan, achter ons huisje liepen soms koeien en zelfs een keer een paar hertjes gezien. Huisje was heel schoon, netjes. Wel een wat harde bank, maar verder helemaal niets op aan te merken. Mooie grote overdekte veranda ook, waardoor je ook met regen prima buiten kon zitten. Vriendelijk personeel, stonden altijd direct voor je klaar. Leuk restaurantje op het park met uitzicht over de Preseggersee. En vooral ook een mooie omgeving, prima om te wandelen, leuke restaurantjes, wat mondainere plaats aan de Wörthersee, op halfuurtje afstand (Felden). Weissensee dichtbij. Ook dagje naar Venetië geweest, was 2,5 uur rijden, iets te lang maar wel erg leuk. Kortom: aanrader. Wij gaan er zeker weer naar terug.

EuroParcs Hermagor - Nassfeld

7.4