Schwimmbadcamping Mössler

Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Schwimmbadcamping Mössler in Oostenrijk is een echte ontmoetingsplek voor Nederlanders. Een kleinschalige camping waar toch heel veel te beleven is voor kinderen. Een keer per week kunnen zij knuffelen met boerderijdieren. Ook is er een mooi zwembad. De camping ligt in Mallnitz en heeft zijn...
Schwimmbadcamping Mössler
Wij zijn al meerdere keren op deze camping geweest en het is en blijft fantastisch! Vriendelijke en behulpzame mensen op de camping. Het zwembad is prima en het meer - 10 minuten lopen - is mooi. Er is een Italiaans restaurant op de camping en deze is gewoon goed! Vriendelijk personeel en prima eten. De plekken op de camping zijn qua grootte normaal en gedeeltelijk in de schaduw. Wij komen hier vast wel weer in de komende jaren!
Wij stonden met onze grote vouwwagen op plaats 2, de ‘A’ plaatsen. De grote plaatsen aan sportveld bieden echt veel ruimte omdat je ver voor je tent kan zitten. Wij vonden het perfect. De ‘opslag’ van oude spullen bij de achteruitgang zou wel wat netter weggewerkt kunnen worden, maar het ergerde ons niet. Zwembad is niet heel groot, maar zeker in de ochtend nog rustig. Lekker warm. Heerlijke sauna, te reserveren via de makkelijke camping app. Goede broodjes. Lekker zelfgemaakt ijs. Ideaal met badekaart naar mooie strandbaden. Onze kinderen, 6 en 8, konden de afstand makkelijk lopen. Een fiets mee is geen gek idee, als je wat sneller wil zijn of met kleintjes bent. De plekken in de hofjes vonden wij ook heel mooi en groen. Enkel de plekken vlak naast zwembad en naast camping burgstaller zou ik minder ambiëren. Vriendelijke receptie, hele dag open. Veel mogelijkheden tot uitjes met de Karinthië Card. Sanitair verouderd maar verder schoon.
We zijn hier 1 week geweest. Voor een weekje wat het prima maar we gaan niet nog eens terug en zouden deze camping niet aanraden bij vrienden. In een eerdere review staat “vergane glorie” en dat is ook hoe wij de camping hebben ervaren. Toiletten zijn best schoon maar douches niet (je wil er echt niet met blote voet instaan) Alles zeer gedateerd. Er is een “hoofdweg” waar het verkeer over rijdt. Deze is erg druk en aan deze weg staan ook de auto’s geparkeerd. Via deze hoofdweg ga je ook naar de speeltuin. Voor onze kleuter was deze route (vanwege alle auto’s) te gevaarlijk om zelf te lopen. Zwembad is prima. Lekker verwarmd. Ook het restaurant is heerlijk (met name het Italiaanse eten) en heeft ook erg lekker huisgemaakt Italiaans ijs! Locatie midden in tussen de bergen is ook mooi. Een camping met plussen en minnen dus
Nette degelijke camping zonder al teveel poespas. Voor veel poespas moet je naar de naastgelegen soms wat luidruchtige camping Burgstaller. De camping is netjes verzorgd, heeft schoon sanitair wat wel wat verouderd oogt, maar meer dan voldoet. Campingwinkel met genoeg te koop. 2 supermarkten in de buurt op loopafstand. In de buurt kun je enorm veel doen. Tip is om de Kärntencard aan te schaffen, dit kan bij de receptie van de camping. Je kunt met deze kaart bij heel veel bezienswaardigheden gratis naar binnen, waaronder de skiliften in de buurt. Onze dochter van 10 heeft zich op de camping prima vermaakt met vriendinnetjes. Onze zoon van 14 heeft zich niet verveeld, maar miste wel een beetje de aansluiting met leeftijdsgenoten. Er zou op de camping wel iets meer georganiseerd kunnen worden. Een voetbal- en beachvolleybal veld liggen er bijvoorbeeld immers al klaar voor. Bij de pizzeria op het terrein kun je overigens prima eten.
Ten eerste een zeer hartelijk ontvangst bij de receptie. We hadden een erg mooie plek met genoeg ruimte bij het zwembad. Het sanitair was verouderd, maar zeer netjes wat natuurlijk het meest belangrijk is! Er ligt een mooi zwembad bij, zelfs met bubbels die je zelf kunt aanzetten. Over het algemeen was er een relaxte en gezellige sfeer. Via de sleutel die je ontving was je zo via het weggetje achter de camping bij de strandbaden waar het goed vertoeven was. Wij hebben ook de Karintië card aangeschaft en hier elke dag weer iets leuks mee ondernomen. We hebben op 10 dagen tijd nog lang niet alles kunnen doen wat we graag wilden dus komen zeker nog een keer terug!
Wat hebben we een super leuke tijd gehad. Erg leuke camping voor kinderen. Behulpzame en vriendelijke eigenaar. Mooie ligging van de camping, schoon sanitair, mooi en heerlijk verwarmd zwembad, etc. De camping ligt 500 meter van het mooie Mittstätter See met leuke zwemplekken. Dit is te bereiken via een wandelpad langs de rivier. Wij hadden een stacaravan aan het eind van de camping, direct aan een leuk speeltuintje. Wat wel beter kan zijn de bedden in de stacaravan. Verder fijne plek met een mooie grote overkapping. Het klimaat (augustus) is erg fijn. Gemiddeld overdag tussen de 24 - 29 graden en ‘s avonds koelt het lekker af. Soms een truitje nodig, maar heerlijk slapen. Daarnaast is de omgeving echt heel mooi. Leuke wandelingen voor de kinderen, prachtig meer en met de kabelbaan de berg op is voor iedereen leuk.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |