Vakantie Rockanje

Verwijder filters

Rockanje

Leuk om te doen.
Door jos scheffer op 27-08-2019

Het was een heerlijke goede Camping met goede voorzieningen waar zelfs s avonds laat nog de toiletten gedaan werden. Met leuke ponys en kinder vermaak. Goede staan plaatsen met aansluiting van stroom en water. Vanaf de Camping was een makkelijke start voor de knooppunten route over Putten/ Oostvoorne.

Supermooie omgeving
Door Willyanne op 25-08-2019

Rockanje is heel leuk. Je kunt er lekker eten, de stranden zijn heerlijk. Leuke dingen om te doen zijn de Duinhuisjes en het bezoekerscentrum. Kun je heerlijk wandelen.

Fantastisch, ga er elk seizoen naar toe
Door Marjan Schreurs op 24-04-2019
Alleen gereisd

Echt een familiehotel met goede faciliteiten en prachtige omgeving, zeer vriendelijk personeel!

Prachtig strand!
Door Evelin Hams op 23-04-2019

Prachtig strand, de mooiste zonsondergangen..... strandtent Havana is top! Ook het Annabos is fantastisch om te wandelen met hond.

Fantastisch
Door Hester Nootenboom op 03-01-2019

De grootste verrassing was de lunchroom/kadoshop van "Tante Agaath". Omdat hier gewerkt wordt met mensen met een beperking moet je wel eerst even de openingstijden controleren. We hebben heerlijk geluncht en heel leuke kadootjes gekocht.

Heerlijk
Door Vera Leeuwerik op 28-12-2018

Al meer dan 20 jaar kom ik naar Rockanje. Eerst met partner en de kinderen, nu zonder de kinderen. Wij genieten van de rust, het strand en het gezellige dorp. Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden. Fietsen huren kan ook, voor een heel schappelijke prijs van een hele aardige fietsenmaker.