Camping Minicamping Boogaard
Camping info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
Door de gastvrouw word je warm onthaald op minicamping Boogaard in Zoutelande. De camping is kleinschalig en er hangt een persoonlijke en vriendelijke sfeer. Sanitair is erg schoon en iedere ochtend komt de bakker met vers brood. Minicamping Boogaard ligt op loopafstand van het strand. Zoutelande, Middelburg en Domburg zijn makkelijk bereikbaar.
Contact
- E-mailadres[email protected]
- Telefoonnummer+31 118 561 483
- WebsiteCamping Minicamping Boogaard
- Ja Janssen18-04-2022
Mooie, goed verzorgde en rustig gelegen camping!
Door problemen met ons vervoermiddel waren we paslaatin de middag in de buurt van de camping. De beheerder had ons in het veld gespot. Hij kwam aan en heeft de caravan achter zijn auto gehangen. Super service. Hun auto even mogen lenen om naar ander vervoer op zoek te gaan. Kortom, geen moeite teveel om onze vakantie te laten slagen. We hebben een gehandicapte kleinzoon, maar het privé sanitair is zo groot, (modern en schoon) dat douchen hier perfect ging. Zeer aan te bevelen. Blij dat we al 2 jaar voor deze camping hebben gekozen. En vogend jaar, dan komen we gewoon weer👍.
- Plonie en Marc09-08-2021
- Familie Gijsbers16-05-2021
Geweldig!
Wat een prachtige camping! Een hartelijk ontvangst, erg mooie plekken, superschoon sanitair, een dikke vette tien! Ik kom hier zeker nog een keer terug met mijn gezin en vakantievrienden! En op loopafstand van het mooie strand van Zoutelande/Westkapelle door een mooi natuurgebied binnen een kwartier op het strand.
- Bert en Jeanette22-03-2021
Wat een fantastische camping!!
Deze minicamping heeft werkelijk alles: mooie grote plekken, fantastisch sanitair met vloerverwarming. Alles is heel praktisch en handig ingericht waardoor douchen net als thuis is! De ontvangst was zeer gastvrij en hartelijk. Vanwege t natte gras werden er rijplaten en vlonderplaten beschikbaar gesteld. De afstand naar t strand is slechts 15 minuten lopen. Hierdoor is het verblijf op de camping rustig, maar wel vlakbij zee. Wij komen hier zeker nog eens terug!!
- A.v.d.Bogaart14-11-2020
- Miranda van Doleweerd04-10-2020