9.4FenomenaalScore uit 157 reviews

• Minder dan 1km van het strand
  • Minder dan 1km van het centrum

Minicamping de Vuurtoren

9.4FenomenaalScore uit 156 reviews

Overnachten onder de vuurtoren.
Door Piet Struijk op 11-10-2023

2 nachten gekampeerd met onze buscamper i.v.m een bijeenkomst van de Nederlandsche Vuurtoren Vereniging. Ruime plaatsen met 10 amp.!! Sanitair super schoon en netjes. Prachtige plaats bijna onder de vuurtoren.Een grote aanrader.

Voor ons al jaren de beste camping.
Door Jan en Mien. op 24-09-2023

Minicamping de vuurtoren is voor ons de camping waar we graag verblijven. Het is er rustig en netjes onderhouden, zeker het toiletgebouw. En in het mooie dorp Westkapelle zijn restaurants e.d.volop aanwezig. Dus voor ons volop genieten. De eigenaars zijn jong en super vriendelijk en altijd in voor een babbeltje. Sanne en Adriaan dank je wel we blijven graag komen.

Camping de Vuurtoren
Door Ronald en Anja op 24-09-2023

Camping de vuurtoren is een camping waar we graag komen. Een rustige, groene en gezellige camping. Fijne mensen die daar wonen en kamperen. Het toiletgebouw ziet er goed uit. Ook de omgeving geeft een goed vakantiegevoel. Lekker bij de zee en ook het dorp West Kapelle is een fijn dorp. Wij gaan zeker nog meerdere keren komen!

Meest geweldige stekkie in zeeland
Door Marjo sprengers op 15-09-2023

Wat een heerlijk plekje zo vlak bij de vuurtoren. Wat een geweldige minicamping. Alles goed onderhouden en het sanitaire gedeelte ziet er fantastisch uit. Dit is het stekkie voor ons. En wat een vriendelijke ontvangst. Ik wil hier voor altijd terug komen.

Niet te evenaren camping.
Door Bert en Peter op 29-08-2023

Pracht camping. Alles tiptop in orde bv toiletgebouw, de zeer ruime plaatsen, het onderhoud van de grasvelden, de gastvrijheid en de zeer vriendelijke en aandachtige eigenaren. Een aanrader. We komen zsm terug. Bert en Peter.

Te mooi om waar te zijn? Geweldig!
Door Gertie en Maarten op 09-06-2023

Hier vind je rust, ruimte, comfort én gastvrijheid. Gericht de (jongere) senioren, dus ervaar je de stilte, je hoort de vogels en het ruisen van de wind door de bomen. Winkels, terrasjes, restaurants én het mooie strand op loopafstand. Buiten hing een bordje ‘VOL’, op het terrein volop ruimte.

Soort hotel
Adults only