Deze accommodatie heeft een score van 9
VakantiehuisHof Babel
VakantiehuisVakantiehuis Arcadia
VakantiehuisVakantiehuis Uit en Thuis
VakantiehuisOstrea 14 Roompot beach resort Kamperland
VakantiehuisVakantiewoning in villapark de oesterbaai
VakantiehuisBosrand Domburg
Vakantiehuis
Balkon terras
Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Lepelblad 77, 4504 RN |
NiaRevo
We hadden een midweek geboekt bij NiaRevo in Nieuwvliet-Bad.
We werden met zon en een leuk pakket verwelkomd. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huis. Heerlijke bedden een mooie, ruime badkamer en een tweede toilet. Heel fijn als je met een groter gezelschap bent. Het huis staat op een park onderaan de zeedijk.
Het was overal heel rustig, na een fikse klim kom je op een mooi strand. Er zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden.
Een aanrader!
We hebben hier met onze labrador een heerlijke week gehad. De woning is knus ingericht, beschikt over prima bedden en is zeer compleet uitgerust. Werkelijk alles wat je nodig zou kunnen hebben is aanwezig! Ook een wasmachine en droger zijn beschikbaar. De woning ligt op een rustige en perfecte locatie op zeer korte loopafstand van strand en zee. Ideaal voor een dagelijkse strandwandeling al dan niet met de hond. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden los lopen op het strand.
Geweldig huis , waar je, je meteen thuis voelt.
Ook aan onze hondjes was gedacht. Gevonden via marktplaats , er is genoeg te beleven op loop / fiets, afstand,
Wij raden t ten zeerste aan!👍🏻👍🏻
Een fantastische vakantiehuis van alle gemakken voorzien. De bedden liggen geweldig. Fijn dat er ook een wasmachine en droger aanwezig is. Op een rustige locatie, met het strand op loopafstand. Fijn dat ons hondje ook welkom was. Al met al, alleen maar pluspunten!!
Heerlijk huisje, mooie spulletjes en alles compleet en zeer volledig, geweldig servies, comfortabel, lekker dicht bij zee, mooi terras, lekkere bedden. Absoluut voor herhaling vatbaar.