/Nederland/Zeeland/Middelburg

Vakantie Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. De historie van de stad is een toeristische trekpleister. De Koorkerk, ook Lange Jan genoemd, is het symbool van Middelburg. Verder is er het grootste winkelaanbod van Zeeland en is hierdoor populair bij toeristen.

Nederland
Zeeland
Middelburg
Eigen vervoer
Verwijder filters

16 accommodaties

Over Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van provincie Zeeland. De stad ligt op het schiereiland Walcheren. De stad wordt door het Kanaal van Walcheren opgedeeld in twee delen. De historie van de stad is een toeristische trekpleister. De stad Middelburg zelf is namelijk één van de zeventien beschermde stads- en dorpsgezichten van Zeeland. Bekende gebouwen zijn de abdij, het gotische stadhuis en de Oostkerk. De Koorkerk, ook wel Lange Jan genoemd, is voor velen het symbool van Middelburg. Verder heeft Middelburg het grootste winkelaanbod van Zeeland en is mede hierdoor ook populair bij toeristen

Middelburg is per auto te bereiken via de A58 of de N57. Via het openbaar vervoer is Middelburg per bus en per trein bereikbaar.

Aan de Markt bevindt zich het uitgaansgebied van Middelburg. Hier zijn veel cafés, kroegen en restaurants te vinden. Zomers vinden er in Middelburg en omgeving een aantal evenementen plaats. Denk hierbij aan het bekende Zeeuwse Mosselfeest, het Brassbandfestival en de Danceparade.

Wat zeggen bezoekers over

Middelburg

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.