7.6GoedScore uit 901 reviews

7.6Goed

Score uit 901 reviews

Camping info

Omschrijving

Voor een vakantie in eigen land is Strandcamping Groede een fijne plek. Van de staanplaatsen tot het sanitair en de campingwinkel: alles is goed verzorgd. Jong en oud vermaken zich hier met elkaar. Je zit vlak aan de Noordzee waar je in de zomer goed kunt zwemmen. Een leuke tip is om eens te gaan pa...

Strandcamping Groede

7.6GoedScore uit 908 reviews

Mooie camping aan het strand
Door M. op 05-09-2023

Mooie, nette camping, met grote speeltuin, voetbalveld en speelvelden. Dichtbij een prachtig strand. Nette sanitaire voorzieningen al was hier altijd wel een wachtrij, vooral met douchen. Leuke horecagelegenheden vooral rondom de camping richting strand en op het strand. De Brasserie op de camping viel wat tegen, deze ging ook gerust om 21.30 dicht omdat het niet druk was. Vele campings al gezien maar miste hier de campingsfeer. Geen contact met medekampeerders door de indeling van de campingplaatsen. Veelal deel je met 2 een veldje, als je dan ook nog een achter op dat veldje staat en je buurman voor je krijg je niks mee van het campinggevoel. Je staat ingebouwd ook nog eens tussen hele hoge brede heggen, kom je voor privacy dan is het ideaal. De camping bestaat voornamelijk uit Duitse campinggasten die zijn hier veruit in de meerderheid. Hierdoor wellicht ook minder aansluiting/contact.

Nooit meer
Door Elisabeth Holwerda op 05-09-2023

Belachelijk dure camping en dan achteraf nog een rekening presenteren voor stroom, terwijl we alles inclusief besteld hebben. Ligt dicht bij het strand maar heeft geen zwembad. Om de prijs van meer dan 50€ per nacht (.2 personen laag seizoen) te rechtvaardigen mag er wel meer verwacht worden en zeker een klant vriendelijke behandeling

Nooit meer
Door Peter op 22-08-2023

Er was heel veel auto verkeer van s’morgens tm s’avonds Helemaal geen wifi Zelfs s’nachts om 2 uur geprobeerd Toen nog geen wifi Dus dan maar tv kijken dachten wij Was tv aansluiting op onze comfort plaats Maar wat bleek geen tv Heel veel lawaai s’morgens in de animatietent Heel vroeg Boom boom boom geluid We hadden besproken van zaterdag tm donderdag Maar we zijn maandag vetrokken

Topcamping!
Door Fam t M op 16-08-2023

Een prachtige nette camping. Goede sfeer en goed verzorgd. Overal is aan gedacht: nette toiletgebouwen, geen vieze doucheputjes in het zicht, de putjes zitten achter de achterwand waardoor ze aan je zicht worden onttrokken. Handige prullenbakjes in de muur verwerkt, iedere douchecabine heeft een eigen trekker waardoor iedereen zijn/haar hokje netjes kan achterlaten. We waren eerst wat huiverig voor de douchetijd van 6 minuten in de reguliere douchecabines en de 7 minuten in de familiedouches. Maar dit werkt heel goed. Je kunt de douchetijd even op pauze zetten wanneer je je inzeept en daardoor redt je het prima. Ben je toch meer tijd nodig, krijg je na 2 minuutjes wachten weer 6 minuten warm water. Maar dat was veelal niet nodig. Fijn dat er in de familiedouches ook een losse douchekop hangt met flink harde straal waardoor je je kids goed kunt afspoelen. Geen overbodige luxe na een dagje strand (en dus zand:-) Strand super en dichtbij!

Naseizoensplaats
Door Hanneke op 16-07-2023

We waren op bezoek bij camping Groede. Wat een prachtige camping We hadden meteen al het gevoel om hier onze caravan ook neer te zetten. Gevraagd voor een naseizoensplaats. Echter mocht je daar alleen maar staan voor caravans tot 7 meter en de onze is 7,19 meter. Wat een mega tegenvaller. En dat terwijl er toen op de 7 meter velden grotere caravans zag staan. Hier wordt dus gemeten met 2 maten. Erg jammer, had er heel veel zin in gehad. Wij kamperen al zo lang en dit hebben we nog nooit meegemaakt. Ook op geen enkele camping in Zeeland. En dat ook nog een op zeer grote plaatsen op de 7 meter velden. Heel erg jammer.....

Eenmalig
Door Eric op 15-07-2023

Als je echt het gevoel in het hoogseizoen wil hebben of je in het buitenland verblijft dan moet je echt hier op deze camping verblijven, je waant je hier compleet in Duitsland, denk dat 98% van de campinggasten Duits zijn. Om deze redenen kregen onze “oudere” kinderen geen aansluiting hier. Voor ons dus eenmalig hier. Op de camping zelf is niets aan te merken, perfect schoon sanitair, grote plaatsen, heel erg mooi rustig strand op loopafstand. Kortom perfecte camping voor onze oosterburen.

Zeeweg 1, 4503 PA