Adresgegevens | Schelpweg 7, 4357 RD |
Roompot Buitenhof Domburg (bij Hof Domburg)
Wij zijn diep teleurgesteld en geschokt door de onmenselijke werkwijze van Roompot.
Onze vakantie op Buitenhof Domburg, gepland voor het 60-jarig huwelijk van mijn 80-jarige ouders (10/14 nov), kan niet door vanwege een spoedoperatie van mijn moeder. En ze verblijft nu nog in een revalidatiecentrum.
Wij wilden verplaatsen, maar Roompot weigerde. De absurde reden: de patiënt (mijn moeder) was niet de hoofdboeker. Dit is onbuigzaam en onmenselijk bij zo'n ernstige situatie.
Bovendien: Roompot informeerde ons op 30 september niet over de omboekgarantie. Pas 17 oktober meldden zij dat de termijn was verlopen – een termijn die we anders makkelijk hadden gehaald.
Het gevolg is onnodige emotionele stress die de revalidatie van mijn moeder schaadt. Wij willen andere gezinnen behoeden voor deze houding.
Een grote teleurstelling bij aankomst (vloedlijn 1). Achterstallig onderhoud, verouderd en is zwaar toe aan renovatie. Bij het aanzetten van het bubbelbad kwam er heel veel zwarte rommel uit. Droger deed het niet. Radiatoren kapot met scherp uitstekend delen. Dit gemeld. Wel netjes gecompenseerd buiten de drogen om, die doet het nog steeds niet.
Geen aanrader!
Park is heel mooi aangelegd maar de verhuurhuisjes zijn echt heel goedkoop ingericht. Simpele douches, apparatuur wat niet werkt, geen wasmachine of droger in het huis, kapot tuinmeubilair en hygiëne is ook slecht. Viezigheid onder de bedden. Moet alles apart erbij huren.
Voor 1600.- midweek ( die afgeprijsd was vanwege lastminute) zou je toch wel mogen verwachten dat het luxer zou zijn. Wordt gewoon uitgebuit door eigenaren. Ver van het dorp en strand dus je moet ook nog eens fietsen huren. Voor dit geld kan je beter een hotel nemen, krijg je er ook nog een ontbijt bij. En iedere dag schone handdoeken en bed opgedekt. Ik raadt het niet aan aan mijn vrienden.
Handige check in/ out zonder melden bij receptie want de sleutelkaarten worden opgestuurd.