Adresgegevens | Vierhonderdpolderdijk 1, 4506 HK |
Wulpen
We hebben heerlijk genoten van ons verblijf op Camping Wulpen, samen met onze hond. 🐾 De camping is prachtig aangelegd, netjes en goed verzorgd. De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Een fijne, rustige plek waar we zeker graag nog eens terugkomen! ❤️
Rustige camping met vriendelijke eigenaar en personeel. Geschikt voor o.a. gezinnen met kleine kinderen. Voor oudere jeugd is hier niets te beleven. Het sanitair in het hoofdgebouw is oké, de douches in het pas geplaatste sanitairgebouw (oud) zijn niet regelen. Er komt een minimaal straaltje water uit wat de eerste minuten ijskoud is en daarna blijft het lauw. Hopelijk wordt hier gauw iets aan gedaan en worden de afwasplaatsen nog overkapt want er waait veel zwarte rotzooi van het dak en er ligt regelmatig vogelpoep. De “nieuwe” weg op de camping is niet zo’n succes, het fietst moeilijk en de steentjes schieten in je schoeisel en blijven zitten in de zolen. Helaas is er geen bar en terras meer en dus ook geen activiteiten zoals met Baud en Lilian. Voor ons een prima camping zeker omdat er hier mensen komen die van rust en gezelligheid houden en geen nachtbrakers.
3 weken vertoefd op deze fijne camping met vriendelijke eigenaren. Mooie plaatsen, net sanitair en tijdens de voetbal gezellig in14 de kantine. Deze camping is een aanrader.
Lilian heeft ons zeer gastvrij ontvangen. Boud heeft de caravan naar de plaats gereden. Lilian is simply the best, deze camping is better than all the rest.
Verzorgde camping met erg vriendelijk ontvangst. De camping oogt erg netjes en wordt goed bijgehouden. Relatief veel vaste staanplaatsen op het oppervlak. Wij stonden aan het speelveld en dat was voor mijn jonge dochters geweldig. We hadden geen fietsen bij dus dan is het naar het strand wel 20/25 minuutjes lopen, maar dat vonden wij prima te doen. Onze kampeerplek had schelpenzand dat was wel wat minder. voor de rest niets dan lof over deze camping zo lekker dicht bij het strand maar toch in de rust.