Vakantie Zeist

In het hart van de provincie Utrecht ligt de gemeente Zeist. Zeist maakt onderdeel uit van de stedenreeks binnen het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De stad bestaat uit de gebieden Huis ter Heide, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Zeist.

Nederland
Utrecht
Zeist
Eigen vervoer
Verwijder filters

6 accommodaties

Over Zeist

Gelegen in het hart van de provincie Utrecht ligt de gemeente Zeist. Zeist maakt onderdeel uit van de stedenreeks binnen het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De stad bestaat uit de gebieden Huis ter Heide, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Zeist. In totaal wonen er ruim 60000 inwoners.

Te midden van Zeist ligt een groot luxe winkelgebied bestaande uit de Slotlaan, het Belcour en de Steynlaan. Hier zijn veel mooie winkels te vinden. Tussen de winkels zijn ook de terrasjes aanwezig waarop genoten kan worden van de drukke winkelstraat en restaurantjes waar heerlijk kan worden gegeten. Aan de voet van de winkelstaat ligt het bekende Slot Zeist. Het slot is de perfecte plaats voor het houden van stijlvolle diners, feesten, vergadering of trouwerijen.

Aangezien Zeist onderdeel is van de Utrechtse Heuvelrug zijn er genoeg bosgebieden waarin gewandeld of gefietst kan worden en je kan genieten van de prachtige natuur die de heuvelrug te bieden heeft.

Ter recreatie is er ook genoeg te doen in Zeist. Er kan een film worden gekeken in de bioscoop Figi of gezwommen worden in Dijnselburg. Daarnaast is er de mogelijkheid om onder andere te bowlen en te midgetgolfen.

Vlakbij gelegen ligt de hoofdstad van de provincie: Utrecht. Er rijden gedurende de dag tientallen bussen vanuit Zeist naar Utrecht, dus de stad is vanuit Zeist zeer goed te bereiken.

Wat zeggen bezoekers over

Zeist

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.