Boerderij Camping Demmerik
Wasmachine
Adresgegevens | Demmeriksekade 25, 3645 AZ |
Boerderij Camping Demmerik
Leuke landelijke camping in de polder. Grote kampeerplaatsen. Leuke huiskamer om 's avonds te verblijven. Gastvrije vriendelijke campinghoudster.
Het was kort, ivm ziekte. Maar wat een geweldige plek, en ontzettende vriendelijke gastvrij welkom!
Wij geven deze plek een 10 +, hopen hier zeker terug te komen
Bedankt! Groeten Jan en Wilma Morren
Een zeer goede ervaring. Netjes schoon en op een boerderij met jonge dieren skelter en fietsjes en rondom water on te vissen. We waren hier maar kort maar de gastheer en gastvrouw waren zeer vriendelijk evenals de rest van het camping personeel. De uitleg was goed en uitgebreid. Allemaal in voor een praatje en een duidelijk beeld van de boerderij waar ze heel trots op mogen zijn. Wij komen zeker nog eens terug. Dankjewel voor de fijne dagen.
Zeer mooie kleinschalige Boerderijcamping. Ontvangst was zeer hartelijk en we kregen veel uitleg over de camping en de omgeving. Het sanitair was goed en zeer schoon.
Op de camping is veel informatie te vinden over de omgeving.
Wij zijn 1 week geweest en hebben veel fietstochten gemaakt, onder andere naar de Vinkeveense plassen en de Vecht. De omgeving is prachtig.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Kleinschalige camping - ruime plaatsen - vriendelijke elijke ontvangst - gemoedelijke sfeer.
Zeer schoon sanitair. Wel is het oppassen bij een natte douchevloer - deze is dan erg glad.
Mooie fietsomgeving - voldoende
eetgelegenheden in de buurt.
Ook een bezoek aan poelier De Haan is aan te raden (vele kant en klare kipproducten/maaltijden), zo ook aan te raden de uitgebreide groente- en fruitwinkel daarnaast is top. Beiden op nog geen 2,5 km afstand.
We hebben net 6 dagen met de caravan verbleven bij camping Demmerik. We zijn er vriendelijk onthaald, het waren ruime plaatsen met wijdse zichten , proper en verzorgd ruim sanitair en een goeie uitvalsbasis om er met de fiets op uit te trekken. . Deze camping is zeker een aanrader voor wie van rust en ruimte houdt!