Hoeve Springendal
We hebben de beste aanbieders voor Hoeve Springendal voor je op een rij gezet:
Over Hoeve Springendal
Hof van Salland
Vakantiepark- € 163
p.p. vanaf*
EuroParcs De Wiedense Meren
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Park de Sallandshoeve
VakantieparkVillapark Eureka
VakantieparkBuitenplaats Holten
VakantieparkVakantiepark Mölke
VakantieparkVakantiepark & Familiecamping Beerze Bulten
VakantieparkLandgoed Het Rheins
Vakantiepark
Hoeve Springendal
Hoeve Springendal, jouw landelijke toevluchtsoord in het hart van Twente! Geniet van de rust en ruimte op deze authentieke boerderij, omgeven door groene weilanden en pittoreske dorpjes. Ontdek de prachtige natuur van Twente tijdens een ontspannen wandeling of fietstocht, of breng een bezoek aan de gezellige stad Ootmarsum. Hoeve Springendal, de perfecte bestemming voor een authentieke vakantie vol rust en natuur.
Locatie en omgeving
Hoeve Springendal ligt in Hezingen, een klein dorpje in het hart van Twente, Overijssel. De boerderij is omgeven door uitgestrekte weilanden en bossen, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor natuurliefhebbers. In de omgeving zijn talloze wandel- en fietsroutes te vinden, zoals het Pieterpad en het Twentepad. Ook zijn er diverse bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Openluchtmuseum Ootmarsum, Kasteel Twickel en de watermolen van Bels. Hoeve Springendal is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Almelo, op ongeveer 15 kilometer afstand. Vanaf het station kun je een bus nemen naar Hezinge
Services & faciliteiten
Hoeve Springendal biedt verschillende faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Er is een receptie waar je terecht kunt voor informatie en vragen. Daarnaast beschikt de boerderij over een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar je andere vakantiegangers kunt ontmoeten. Voor kinderen is er een speeltuin en een recreatieruimte. Huisdieren zijn welkom op Hoeve Springendal, mits aangelijnd. Er zijn barbecuefaciliteiten aanwezig, maar je kunt ook je eigen barbecue meenemen. Inchecken kan vanaf 15:00 uur en uitchecken dient te gebeuren voor 10:00 uur.
Accommodaties
Hoeve Springendal biedt verschillende soorten accommodaties aan, waaronder kampeerplaatsen, safaritenten en trekkershutten. De kampeerplaatsen zijn ruim en bieden voldoende privacy. De safaritenten zijn volledig ingericht en beschikken over een eigen keuken en badkamer. De trekkershutten zijn eenvoudig, maar comfortabel en bieden een unieke kampeerervaring
Op Hoeve Springendal zijn huisdieren toegestaan, mits aangelijnd. Het is mogelijk om een voorkeur te hebben voor een bepaalde accommodatie, maar dit is niet gegarandeerd. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op de fantastische ligging van Hoeve Springdal, middenin een groot netwerk van wandel-, fiets-, mtb- en paardrijroutes. De natuurlijke omgeving, met scharrelende kipjes en andere boerderijdieren, biedt de perfecte achtergrond voor rustzoekers. Het professioneel verzorgde sanitair krijgt ook een dikke pluim. De verharde plekken voor campers zijn een groot pluspunt, net als het gezellige dagverblijf waar je kunt ontbijten en lunchen. De rondtoer met de open paardenwagen wordt enorm gewaardeerd, net als de nabijheid van Ootmarsum, een stadje vol leuke terrassen, kunst en winkels. Kortom, Hoeve Springdal lijkt de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de natuur.
Adresgegevens | Brunninkhuisweg 3, 7662 PH |
Hoeve Springendal
We, met hond, hebben met onze camper een heerlijk verblijf op de camping gehad. De ligging van de camping is fantastisch. Voor de camper zijn er verharde plekken. We kwamen voor rust en natuur en dat was er! Kipjes scharrelen er gezellig rond en er zijn nog andere (kleine) boerderijdieren. Je bevindt je middenin een groot wandel, fiets, mtb en paardrijnetwerk. De bronnen zijn op wandelafstand van de camping en sowieso was het wandelen er fantastisch, onze hond heeft zich ook geweldig vermaakt! Het sanitair is professioneel en keurig verzorgd.
Ootmarsum is op ca 4km afstand, ook een aanrader, leuke terrassen, kunst en winkels (ook een Etos, Lidl en AH). Een fijne lunch bij Oatmösse is een aanrader!
Camping zelf is prima Waar ik over val is dat er verschillende prijzen voor de camping gasten Dit hoor je pas als je er staat en betaald hebt Wij hebben bijna negenhonderd euro betaalt voor de maand augustus terwijl er mensen tegenover ons stonden die voor zeven maand 1600 euro hebben betaald Kennissen van ons betalen voor de periode 1 april tot 29 Augustus 1682 euro Wij gaan niet meer naar Hoeve Springdal
We hebben 4 nachten op deze fraai gelegen camping gestaan. Elke ruime plek heeft een stenen plateau met alle faciliteiten. Ruim 50 plaatsen verdeeld over diverse veldjes en een mooi sanitairgebouw. Er wordt twee keer per week een rondtoer georganiseerd met een open paardenwagen waarbij een boer info vertelt over deze schitterende regio. Er is een dagverblijf c.q. restaurant voor ontbijt en lunch. Vanaf de camping heerlijk wandelen en fietsen en niet ver van Ootmarsum met div. goede restaurants en gezellig centrum. Wij willen zeker nog eens terug!
Hoeve Springendal
Een super plek om te relaxen, of een fiets of wandeltocht te starten.Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers .En superschoon sanitair .
Kamperen is hier fantastisch. Wij stonden aan de vijver.De familie is zeer gastvrij en gemoedelijk.Sanitair was perfect schoon. 2x per dag werd het helemaal uitgesoptPrachtige omgeving om te fietsen en te wandelen en maar 4,5 km van Ootmarsum Zeker een plek om nog een keer te bezoeken