De Pol Groepsaccommodaties & B&B

We hebben de beste aanbieders voor De Pol Groepsaccommodaties & B&B voor je op een rij gezet:
De Pol Groepsaccommodaties & B&B
Prachtige accommodatie in een bosrijke omgeving. Fiets en wandel routes in overvloed.
Wij waren met z'n 15en in De Hooiberg (3 broers plus aanhang, kinderen tussen 4 en 16 jaar). Het is een heel mooi huis! Netjes en gezellig ingericht, van alle gemakken voorzien. De tuin is erg groot met trampoline, klimrek en glijbaan en zandbak, klein voetbalveld, hottub en groot grasveld. Heeeeerlijk! Het uitzicht en de ligging zijn schitterend. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! Heel vriendelijke verhuurders. Top!
Ondanks het koude weer toch erg genoten van de super mooie accommodatie op een prachtige locatie. Wij logeerden in de Lodge. Gezellig en knus ingericht en schoon. Heerlijk geslapen op de perfecte bedden.

De Pol Groepsaccommodaties & B&B
Ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Ruime tuin en de hottub is heerlijk Heerlijk vertoeven met vrienden, en niets tekort gekomen.
Een vrienden weekend gehad. Prachtige accommodatie, vriendelijke en meedenkende gastvrouw. Echt een aanrader.
We wilden persé in de buurt van Enschede overnachten. Dan is deze acco super. Ondanks het hoogseizoen is tóch een oplossing gevonden voor ons drieën en 4! kleine hondjes. Met z’n drieën werd met z’n 5een. Ook hiervoor een oplossing. De Pol dacht in alles mee. Dus als je je welkom wilt voelen moet je hier zijn. Dan heb ik het nog niet eens over de prachtige ligging, het uitgebreide ontbijt en de lekkere douche.
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |