Vakantie in Bathmen
Reviews over Bathmen
Review toevoegen- 8Susan van Soest08-10-2019
Voor herhaling vatbaar.
RapporterenEen gezellig plaatsje met zeer vriendelijke mensen en een uitstekend restaurant.
- 7Uitgaanslevenn
- 7Cultuur
- 8Zorg voor natuur
Gereisd met vrienden in september 2019
- 9Eva en Siep Tjoelker24-08-2019
Een topomgeving
RapporterenOp camping Flierweide geweest Voorde zesde keer. Je blijft terugkomen. Een gezellig dorp vlak bij de stad Deventer aan de IJssel . Langs de Bathmense Schipbeek een schitterd fiets-en wandelpad
Gereisd met partner in augustus 2019
- 9Bert vanlent17-08-2019
geweldig bathmen
Rapporterenbathmen dorp ligt vlakbij de camping 3 kilometer een jumbo winkel voor boodschappen je kan ook uit eten gaan in het dorp er is een goede slager en een goede bakker roombroodje erg goed en elke dag vers .
- 10Sfeer in stad
Gereisd met partner in augustus 2019
- 9Anita Bastiaanssen14-04-2019
In een woord voor herhaling vatbaar.
RapporterenWe waren gisteren in Bathmen omdat we iets te vieren hadden. Hebben overnacht in een B&B. Daar werden we heel gastvrij ontvangen en de B&B zag er schoon en gezellig uit. Overal aan gedacht. Ook aan een kamerjas.
- 9Uitgaanslevenn
- 10Cultuur
Gereisd met partner in april 2019
- 9THJH Mattu22-09-2018
gewoon gezellig
Rapporterenhet is een gezellige plaats met goede restaurants en in september een gezellige kunstmarkt ook een goed gesorteerde supermarkt en goede uit vals plaats naar Deventer en Zutphen en makkelijk te bereiken via de A-1 en wat ik al zei een leuk en rustig plaatsje pak een terrasje en zie voor je zelf
- 9Cultuur
Gereisd met partner in september 2018
- 8Sicco Stilma08-09-2018
Komen zeker terug!
RapporterenWe vonden het een heel gezellig dorp!
- 8Zorg voor natuur
Gereisd met partner in september 2018
- 8A.Toussaint07-09-2018
Een aanrader!
RapporterenLeuk gezellig plaatsje. Goede restaurants, ijssalon, goede bakker, heerlijk brood, internationale kunstmarkt op eerste weekend in September.
- 5Sfeer in stad
Gereisd met partner in augustus 2018
- 9Kees20-07-2018
Rust en ruimte fijn fietsen en wandelen
RapporterenPrachtig dorpje met fijne terrassen, goede restaurants en een prima snackbar. Ook de supermarkt heeft een goed arsortiment voor redelijke prijs. Prachtige wandel en fietsroutes.
- 9Uitgaanslevenn
Gereisd met partner in juli 2018
- 8Thei15-06-2018
We gaan terug
RapporterenLeuk plaatsje, genoeg restaurants , leuk café, goede bakker,voldoende fietsroutes
- 7Uitgaanslevenn
Gereisd met vrienden in juni 2018
- 10Margreet & Christa Geneugelijk25-03-2018
Super we komen snel nog is trug
RapporterenHet was super we hebben genoten van de omgeving ,de natuur de ooievaars ,door het , dorp Bathmen gewandeld, via onverharde wegen gereden was leuk, we zijn een dagje Deventer geweest over gevaren met het pondje een mini Croes . En een geweldig leuk huisje de bedstee waar je je eigen zo thuis voelt.
- 10Uitgaanslevenn
- 10Cultuur