Laagsteprijsgarantie
VoldoendeScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Center Parcs Park Zandvoort

Bij Center Parcs Zandvoort verblijf je midden in de duinen, op wandelafstand van het strand en het centrum van Zandvoort. Kies een Comfort, Premium of VIP cottage geschikt voor 2 tot 18 personen, een mindervaliden cottage of een thema cottage Beach Chilla voor een bijzonder verblijf. Uniek zijn de Aqua Mundo met Wildwaterbaan, de Action Factory met BALUBA indoor speelwereld, bowlingbanen en FlipFlip Café en de overdekte Market Dome met restaurants, Shop & Smile, Grand Café en Foodstore voor al uw verse producten. Kortom Center Parcs Park Zandvoort biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf.

Omgeving

Strand en zee: Park Zandvoort ligt direct aan het strand, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het prachtige zandstrand en de verfrissende Noordzee. Hier kun je genieten van activiteiten zoals zwemmen, zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken en diverse watersporten beoefenen. Ook steden als Amsterdam en Haarlem zijn snel te bereiken. Aqua Mundo: Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is een hoogtepunt, met glijbanen, wildwaterbanen, een golfslagbad, een kinder-doe-bad en meer. Het biedt volop waterpret voor het hele gezin, ongeacht het weer. Activiteiten voor alle leeftijden: Naast strandplezier en zwemmen biedt Park Zandvoort ook tal van andere activiteiten voor gezinnen, zoals fietsen, minigolf, indoor speeltuinen en sportvelden. Er is voor elk wat wils, zowel binnen als buiten. Kinderfaciliteiten: Het park heeft diverse faciliteiten speciaal ontworpen voor kinderen, zoals speeltuinen, kinderclubs en entertainmentprogramma's. Hier kunnen kinderen plezier hebben, nieuwe vrienden maken en deelnemen aan leuke activiteiten onder toezicht van professionele medewerkers. Accommodaties: Park Zandvoort biedt een breed scala aan accommodaties, van comfortabele cottages tot luxe villa's, geschikt voor groepen en gezinnen van verschillende groottes en budgetten. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een aangenaam verblijf. Gezinsvriendelijke voorzieningen: Het park heeft diverse voorzieningen die het verblijf voor gezinnen gemakkelijk maken, zoals restaurants met kindermenu's, een supermarkt, fietsverhuur, wasserette en gratis parkeergelegenheid.

Vakantiegangers vinden de ligging van Zandvoort Beach goed, heel dichtbij het strand en ook het centrum. Ze genieten van het zonnige weer en de gezellige sfeer in de Market dome en het indoor speelparadijs. De huisjes worden als schoon en ruim ervaren, ideaal voor gezinnen. De indoor speeltuin en de klimmuur maken zeker de kids blij. Wat ze echt waarderen is dat het park overzichtelijk is, vooral met jonge kinderen die zich vermaken in Aquamundo en het 25-meterbad. De rustige omgeving, op korte loopafstand van de boulevard, geeft die echte vakantiekriebel. Ze komen terug voor de mooie locatie en de gezellige sfeer. Een beetje zon, speelplezier en ontspanning maken dit park een fijne bestemming.

• BBQ toegestaan

• Waterfietsen

• Squash

• Tafeltennis

• Zandstrand

• Door weg gescheiden van strand

• Aantal bungalows: 428

6.4
VoldoendeScore uit 132 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Vies, oud en slechte service
Door Jurgen op 24-04-2026

De ligging is best mooi, dicht naast het circuit, strand en het centrum. Ondanks dat we een huisje aan de grote vijver toegewezen hadden gekregen, is dit blijkbaar last minute omgegooid. Het huisje waarin we zitten is vies, gasterig, afgebladderde verf, grote plakkaten aan het plafond laten los, buitentafel en vloer volledig onder de eenden stront Enzovoorts. Kom je in het zwembad: plafonds rood verroest, vies, ook los zittende plakkaten enz.

We krijgen een mail om de uitchecktijden wat te verlaten tegen een betaling. Wij naar de receptie: ja helaas is niet mogelijk. Uhh die optie krijg ik net per mail?? Ja maar het is toch niet beschikbaar. Je betaald een hoop geld voor die paar dagen, helemaal prima maar een beetje service en nette huisjes zou je wel verwachten. Geen huisje die 20 jaar geleden gebouwd is en waar nooit meer onderhoud aan gepleegd is.

Vies, oud en slechte service-8c389b29-2e3c-4652-954c-d8d86002bd29Vies, oud en slechte service-dcb6b190-10d4-4de6-899c-13140d0d9561Vies, oud en slechte service-853896a0-8961-45a8-b157-ee2a59370f10
Gaan er niet meer naar toe
Door MB op 21-02-2026

Huisjes zijn slecht onderhouden. Aqua mundo leuk maar niet hygiënisch.
Kortom een oud parc waar veel verbeteringen toe gepast kunnen worden.
Klantvriendelijkheid kan ook beter.

Prachtig weekend
Door Laura DB
Zoover Ontdekker
op 09-02-2026

Hartstikke leuk park! Super dichtbij het strand , we hadden prachtig weer dus dat was echt een cadeautje. Schoon huisje en lekker ruim.
Market dome ziet er gezellig uit , balluba het indoor speelparadijs zit daar iets verder vanaf (ongeveer 5 minuten lopen) . Mijn dochters van 8 en 4 hebben zich super vermaakt, animatie ook een 10 voor de inzet :).
Klein minpunt , maar voor ons van groot belang ; wij zaten in huisje 1 , super dichtbij de market dome , maar in de nacht een CONSTANT GEBROM/GEZOEM geluid wat afkomstig is van het dak van de market dome. Wij konden er allemaal slecht van slapen :(.
We komen zeker nog eens terug! Maar dan verder weg van de market dome , waar het vreselijke geluid niet te horen is.

Tegenvaller
Door L.UW op 19-11-2025

Vond het park een tegenvaller , het zwembad klein en verouderd , smoezelige kleedhokjes, eten in de market dome te duur , 26.50 voor een simpel sate tje met patat en smaakloos , supermarkt hoge prijzen en de broodjes waren te droog waardoor we maar naar de supermarkt zijn gegaan , kortom wij vonden het een tegenvaller

Perfecte ligging tov het strand
Door Chloé
Zoover Ontdekker
op 15-10-2025

Prima vakantie gehad. Grootste pluspunt is de ligging. Met 5 min lopen sta je op het strand (let wel op je moet een helling op lopen om bij de boulevard te komen). Kan ook met bolderkar of fiets.
Aquamundo voor CP niet groot, maar hierdoor wel overzichtelijk en prima voor kids <12 jaar. 25 meter bad met matten ook erg leuk. Comfort Huisje was schoon, bedden lagen prima en douche was fijn. Wel weinig ruimte om in en uit te laden met de auto. Vanwege hoge prijzen niet bij horeca gegeten, niet specifiek voor Zandvoort, bij alle CP duur. AH is op 10 min fietsen dus geen probleem.
Leuke aanvulling is de indoor speeltuin (< kids 10 jaar leuk) en de nieuwe indoor klimmuur (voor iedereen leuk). Meerprijs voor activiteiten wel hoog. Jammer wel dat er niet een leuke buiten speeltuin is. Mini golf zeer krap opgesteld en niet gedaan.
Kortom ik raad het park aan als je een onderkomen zoekt dicht bij strand!

weekendje weg
Door ineke op 18-03-2025

een leuk park mooie ligging bingo te duur slecht prijzen receptie zou ik de balie omdraaien zodat je beter zicht hebt als er mensen aankomen of een camera. graag in de market dome personeel dat nederlands spreekt maat zeer vriendellijk een likje verf is ook nodig qua uiterlijk van het park en zeker het hotel. leuk weekend gehad