Over Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude
Zin in een ontspannen en zonnig uitje? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude wacht een stralende vakantie dicht bij huis. Geniet van de topfaciliteiten, de heerlijke sfeer en de mooie omgeving. Dit is de ideale plek om je vakantiekriebel te laten groeien. Kom je ook genieten?
De ligging
Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude ligt prachtig in de groene omgeving van Spaarnwoude, vlakbij Amsterdam. Je bent snel in de natuur, maar ook gemakkelijk bereikbaar vanaf de stad en de snelweg. Een perfecte plek voor zowel rust als avontuur.
Wanneer je bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude bent, voel je je snel thuis. Het hotel straalt een ontspannen sfeer uit en heeft alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf. Ontspan in de comfortabele kamers, neem een duik in het zwembad of maak gebruik van de wellnessfaciliteiten. De gezellige lounge en het terras nodigen uit om nog even na te praten. Ideaal voor een rustige vakantie of een lekker weekendje weg.
Bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude zit je goed voor lekkere hapjes en drankjes. Geniet van verse broodjes bij het ontbijt of een gezellige lunch op het terras. Het restaurant serveert eenvoudige maar smakelijke maaltijden, perfect om je dag mee af te sluiten. Als je zin hebt in iets anders, liggen er tal van leuke eettentjes en cafés in de buurt, klaar om ontdekt te worden.
Praktische info? Het hotel ligt gemakkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals het zwembad en de wellness, zijn mogelijk niet altijd open vanwege het seizoen of onderhoud. Je bent dus verzekerd van een goed voorbereid en zorgeloos verblijf.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Oostbroekerweg 17, 1981 LR |
Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude
Top locatie!
Personeel allemaal vriendelijk en behulpzaam.
Kan niet anders zeggen, mijn man en ik zijn tevreden.
We komen zeker nogmaals naar deze prachtige locatie.
Hotel is wat gedateerd, maar het personeel maakt alles goed.:)