/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fffec3e0c-0bb3-4b2c-bc19-50445502c5de%2F5a151d6c-ea4c-48c3-8820-8bffc47edaef.webp)
Landal Beach Resort Ooghduyne
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01930000-01939999%2FE1930071.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02580000-02589999%2FE2583775.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02580000-02589999%2FE2583778.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02580000-02589999%2FE2583776.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02830000-02839999%2FE2838013.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Landal Beach Resort Ooghduyne voor je op een rij gezet:
Vakantiepark info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Verblijf in Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp. De kinderen hebben plezier bij het mooie zwembad of in de buiten- of binnenspeeltuin. Daarnaast is er een bowlingbaan, waar het hele gezin kan genieten. Het park heeft een mooie ligging voor uitstapjes naar Den Helder of Texel en je loopt in ...
Landal Beach Resort Ooghduyne
Verblijf was goed maar het bed was waardeloos. Slecht voor de rug. Rest had wel een opknapbeurt gebruiken . Ook zou een activiteit in de avond ook wel leuk geweest. Park is erg kind gericht
Meeste woningen zijn van particulieren. Is duidelijk zichtbaar. Ons huisje vertoonde veel gebreken.
Verouderd park waar weinig te doen is. Zwembad is leuk voor uurtje. Temperatuur van zwembad is koud, zelfs het bubbelbad
Bedden in het huisje zijn zooo slecht. Voor het geld dat je betaalt mag je wel een betere kwaliteit verwachten.
Receptie medewerkers niet allemaal even vriendelijk
Speeltuinen zijn klein maar leuk opgezet.
Afstand naar het strand is goed te doen.
Landal Beach Resort Ooghduyne
Het 4 persoons huisje zag er netjes en schoon uit. Strand lekker dichtbij. Park is klein maar dat vind ik wel fijn. Animatie vind ik echt waardeloos. Waar mijn zoon hulp nodig heeft bij de activiteit op dat moment word er gezegd dat hij het zelf moet doen. Sommige van het animatie team zit op een stoel met hun telefoon en geen aandacht voor de kinderen. Bij een bezoek aan Bollo moet je maar geluk hebben dat je op de foto kan want Bollo is zeer snel weer vertrokken. Jammer maar helaas geen fijne ervaring.
Eerste en laatste keer dat wij hier waren . Verouderd huis en het was echt overal smerig. Alleen de badkamer was redelijk schoon maar verder kon je niks aanraken zonder dat je vast plakt. Dikke stofraggen aan de bedden. Spinnen en raggen door hele huis. vieze oven magnetron broodtrommel keukenkastjes vloer vloerkleed......enz enz. Klacht ingediend en we konden kiezen of een uur bowlen of ze kwamen langs om nog wat schoon te maken. Hele slechte service dus want schoonmaken in huis met vijf kids is lastig.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | meer_dan_200 |