Laagsteprijsgarantie
MatigScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Roompot Kustpark Egmond aan Zee

Bij Roompot Vakanties Kustpark Egmond aan Zee is de hele familie welkom. De kinderen zullen dol zijn op Koos Konijn, de speeltuin en het zwembad. Tevens is er animatie aanwezig en zit er een restaurant op het park. Naar het strand doe je er lopend een half uur over. Je kunt ook fietsen huren op het park om naar het strand of Egmond aan Zee te gaan.

Vakantiegangers genieten vooral van de gezellige sfeer en mooie omgeving rondom Kleine camperplaatsen naast elkaar. Wandelen langs schelpenpaden en door de duinen zorgt voor rust en prachtige vergezichten, ideaal voor een ontspannen dag met kinderen of honden die vrolijk op het strand rennen. Het dorp Egmond is levendig en dichtbij, met leuke hotspots voor een lekkere bak koffie of verse vis. Het park zelf biedt mooie wandelroutes met verschillende hoogtes en fijne plekjes om te relaxen. De huisjes, simpel en klein, maken dat je snel thuiskomt na een dag vol avontuur. De zonnige sfeer, de rust en de uitnodigende natuur brengen een warme herinnering terug. Een vakantie vol stralende momenten en fijne herinneringen, puur genietmoment.

• BBQ toegestaan

Fijne locatie
Door René
Zoover Ontdekker
op 13-10-2025

Kleine camperplaatsen vlak naast elkaar. Vlakbij ingang. Goed sanitair, groot en schoon. Wandelen naar zee veel verder als gedacht. Prachtige omgeving en gezellig dorp is Egmond, voor ieder wat wils. Vooral de hond heeft erg genoten op het strand. We komen nog eens terug!

Nooit meer, wat oude smerige zooi!
Door Familie G.
Zoover Ontdekker
op 05-10-2025

Accommodatie was smerig: gordijnen vol vlekken, de vloer vies (ik vraag me af of er überhaupt wordt gedweild). Resten zand en stof in de hoeken. Het rook naar riool of dood dier. Met name de pannen zijn oud en zo vaak gebruikt dat de anti aanbak laag kapot is/vol krassen. Servies en glazen niet schoon. Lamp in de koelkast stuk, koelkast zelf ook niet echt schoon.
Personeel in het restaurant maakt ongepaste grappen en is veel te joviaal.
Het zwembad is heel erg klein.
Misschien leuk als je hier gaat kamperen, maar een accommodatie zou ik hier niet boeken.

Roompot Egmond aan Zee
Door Steef op 06-05-2025

Helaas incorrecte info mbt bereikbaarheid chalet. Info geeft aan dat er autovrije zones zijn, MAAR dat laden en lossen is toegestaan en daarna centraal parkeren.
Aangegeven bij de receptie en “ik had niet goed gelezen”. Mijn eerste en gelijk mijn laatste Roompot ervaring.
Zelf zwaar astma patiënt, sprak ik een hart patiënt met invalide kaart. Helaas, ook hij moest te voet, net als wij, een flinke helling op naar het verblijf. Hij was kapot. Ook hij komt, net als ik, niet meer terug naar deze locatie.
Het huisje zelf was sober maar verder oké. Bank was kapot en dit gelijk gemeld. “Ja, we kunnen niet alles tegelijk”. Verder een prachtige kinder wc (erg laag en heel klein) waarop het moeilijk was om wondverzorging toe te passen bij mij echtgenote.
We hebben ons verder prima vermaakt hoor.
Helaas deze punten gemeld in de enquete en echt nooit reactie gehad. Daarom deze melding op Zoover. Ze hebben hun kans gehad

Cappuccino 3 slokjes 3,25 Camperplek 40 euro!
Door Cherel Huber op 06-04-2025
Alleen gereisd

Koffie besteld, 3,25 een kopje als een eierdopje, en meenemen zelfde, 3 slokken koffie.
Klantvriendelijkheid was ver te zoeken. Prijs voor een nachtje camper 40 euro en pal naast elkaar

wat een heerlijke plek in de natuur!
Door .. op 20-02-2025

van mij een hele positieve beoordeling welke ik echt even wilde delen.
we waren hier een week in de februari vakantie en hebben onwijs genoten.
we hadden een huisje in de 200 waar we onze auto bij konden parkeren, het hoger gelegen gedeelte is inderdaad auto vrij dus dan met karretjes auto in en uitladen maar er zijn dus huisjes met de auto erbij....
het park is heel mooi om over te wandelen met de verschillende hoogtes.
Bij een schelpenpad is de poort... links af naar egmond aan de hoef voor een goede slager, bakker ,kaas en visboer supermarkt etc ... rechtsaf naar t dorps centrum egmond aan zee alles super dichtbij, fietsen mee...
Vooraan zie je een rode slagboom die naar een pad gaat met huisjes en tuintjes in de duinen heeel mooi daar en dan wandelend door de duinen...links aanhouden naar t strand hoe mooi is dat.... en anders gewoon vragen. animatie staat in de app, leuk Tom! en een afhaalpunt voor knutsels enz top!
Genoten!

Fijne tijd in het mooie Egmond
Door Gerard op 18-02-2025

Wij zijn hier voor de derde maal in korte tijd geweest. In december in een 4 en in een 6 persoons chalet en in februarie 2025 opnieuw een volle week in een 4 persoons. De 6 persoons is luxer en groter maar de 4 persoons vinden we toch echt veel gezelliger en knusser. Huisje was alle keren goed (met goed bed) en weer fijn in de autovrije zone met goed uitzicht) alleen ditmaal een magnetron met kuren (maar toch weinig gebruikt) Verder gewoon weer een fijne tijd gehad. Gelukkig ditmaal geen lawaaiige kids naast ons. En dat is fijn want de vliegtuigen hoor je wel echt (dus toch korte nachten) Het strand en Egmond is echt binnen 15 minuten te lopen. En tsja wil je super de luxe dan lekker thuisblijven of een peperduur resort/hotel boeken. Je krijgt waarvoor je betaald. Wij kunnen ons daarom geenszins vinden in de geplaatste recensies. Wij hopen dat Roompot een aantal parken houdt die enigszins betaalbaar blijven.