Over Roompot Kustpark Egmond aan Zee
Bij Roompot Vakanties Kustpark Egmond aan Zee is de hele familie welkom. De kinderen zullen dol zijn op Koos Konijn, de speeltuin en het zwembad. Tevens is er animatie aanwezig en zit er een restaurant op het park. Naar het strand doe je er lopend een half uur over. Je kunt ook fietsen huren op het park om naar het strand of Egmond aan Zee te gaan.
EuroParcs Buitenhuizen
VakantieparkRoompot Strandhuisjes Julianadorp
Vakantiepark- € 272
p.p. vanaf*
Dormio Park Scorleduyn
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 435
VakantieparkBungalowpark Campanula
VakantieparkDuinpark Egmond
Vakantiepark
Roompot Kustpark Egmond aan Zee
Tijdens hun verblijf hebben vakantiegangers enkele lichtpuntjes ontdekt bij Roompot. Hoewel de chalets als gedateerd beschreven worden, vonden ze deze toch schoon, wat zeker gewaardeerd werd. Het buitenzwembad kreeg ook complimenten; het was heerlijk warm, schoon en er was toezicht aanwezig, wat voor een geruststellende duik zorgde. Verder was het strand lopend goed te bereiken, waardoor vakantiegangers konden genieten van een fijne wandeling naar de kust. Personeel werd beschreven als netjes en goed opgeleid, wat de ervaring positief beïnvloedde. Ondanks enkele kanttekeningen hebben vakantiegangers dus zeker enkele genoeglijke momenten gehad.
Buitenzwembad
Adresgegevens | Nollenweg 1, 1931 AV |
Roompot Kustpark Egmond aan Zee
Wij zijn vaste Roompot gasten maar op dit park zullen wij niet meer terug keren. Huisje nr 33: voordeur werkt alleen met sleutel. Geen probleem maar de deur ging zo slecht dicht. Bij aankomst stond de deur wagenwijd open. Eergisteren dachten wij de deur goed dicht te hebben maar helaas niet waardoor onze hond is weggelopen. Schimmel op de vloer in een slaapkamer. Douchecabine zitten de deuren onder er los in. Verlichting slaapkamers deugt niet. Je ziet niets. Zeer laag toilet. Gat aan de buitenkant chalet. Pasje slagboom werkte niet. Nieuw pasje gekregen. Werkte ook niet. Dan maar op de bel drukken om vervolgens een geïrriteerde stem te horen vragen of we geen pasje hebben. Ook vreemd dat de receptie 400 meter achter de slagboom zit. Wat opstoppingen gaf met de auto's bij aankomst. Erg jammer dit allemaal en zijn wij niet gewend van Roompot.
Het is meer een duinpark dan een kustpark. Het strand is niet dichtbij, minimaal 30 min lopen. Chalet (6 pers) is ruim, maar erg gedateerd en smoezelig. Kan wel wat modernisering en verfje gebruiken. Toilet en hal stonken naar urine, een geur die niet wegging helaas. Verder is een groot minpunt dat je de auto niet bij het chalet kan parkeren, maar dus ook niet kan inladen en uitladen. Nu staan er karren voor je bagage maar zowel op onze aankomst- als vertrekdag waren alle karren in gebruikt.
Het chalet hield niet over; is gedateerd. De bedden hebben hun beste tijd wel gehad. De weg naar het park is slecht aangegeven en wanneer je via een achteraf weggetje arriveert, zie je twee slagbomen gesloten. Nergens iemand bij wie je iets kunt vragen. Ben je meer dan 15 min. te vroeg, dan gaat de boom niet open. Bij ons ontstond een mini verkeersinfarct: iedereen achteruit, pogen te keren, dan kon de volgende auto het proberen. Voor het (on)gemak: de receptie is 400m. verder. In het chalet ligt geen info-map. De mensen zijn zeker vriendelijk; alleen: je ziet ze pas wanneer je bent geïnstalleerd.
Roompot Kustpark Egmond aan Zee
Ze proppen je in bedjes van 40cm bij 1.80m en verwachten maar dat je het accepteerd voor de prijs die je moet betalen. Het restaurant aan het park is véélste duur voor wat je krijgt, Een tostitje voor 12,50 wat ik voor 2,50 kan smeren uit het SUPERMARKTJE naast de receptie is zware oplichting. Oh en de supermarkt zelf betaal je dubbel zoveel voor als bij een normale supermarkt (deze zit ca. 5 minuten afstand met de auto van het park, dus dat was een groot voordeel.) Ook zeggen ze dat de chalets goed genoeg en groot genoeg zijn voor 6en, en dit is absoluut niet waar, Als je een keertje wilt koken, mag je blij zijn als je 2 pitjes van het fornuit KAN gebruik. Oh, en ALLE openingstijden op de ramen, internet etc etc kloppen van geen kant! Ik raad dit súper slechte park oprecht af!
Personeel was wel héél netjes, en goed opgeleid, dus dat was het enige positieve.
Buiten zwembad was echt heerlijk warm, schoon en er was toezicht. Chalets zijn gedateerd, maar schoon. Gras en onkruid om chalet had wel gemaaid mogen worden. Strand was lopend goed te bereiken. Fijne midweek gehad!