/Nederland/Noord-Holland/Bergen / Bergen aan Zee

Verwijder filters

Bergen / Bergen aan Zee

Prachtig
Door Gerrit Sietses op 04-11-2021

Wat een prachtig zeeaquarium zeker de moeite waard om te bezoeken en heel veel mooie vissen

Schitterend strand
Door Lien op 11-02-2021

Heel mooi strand met prachtig duingebied. Ideaal voor wandelen en fietsen. Tussen november en februari is het gratis parkeren. Perfect!

Prachtig dorp
Door Judith op 31-05-2020

Prachtig dorp: niet groot maar wel schattig, mooie huizen. Veel groen. Omgeving is beeldschoon, heerlijk om te wandelen en te fietsen. Strand ook vlakbij op fietsafstand. Zeker 'n aanrader!

prima hotel
Door petra op 02-03-2020

prima hotel,schoon ,vriendelijke bediening.Goed ontbijt. gunstige ligging,sowieso voor ons. restaurants en barretjes op loopafstand.

Voor herhaling vatbaar en hoe !!
Door Iboya Saaltink op 18-04-2019
Alleen gereisd

Bergen en Bergen aan Zee hebben enorm veel te bieden. Bergen is een leuk kunstenaars plaatsje waar je lekker kunt winkelen, terrassen of museum bezoeken. Bergen aan Zee heeft de zee , de duinen, de wijdsheid . Je kunt er heerlijk eten en het is vlakbij Alkmaar. Kortom veel te beleven en vooral buiten het seizoen een mooie plek om tot rust te komen. Ik kom zeker terug, het heeft mijn hart gestolen!!

FantAtisch
Door Jelly op 14-04-2019

Geweldig. Leuke bediening en heerlijk gegeten in Grand Café Maz. Voor herhaling vatbaar.