Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Treinstation: 7000m
Adresgegevens | Oude Grintweg 69, 5688 MB |
De Bocht
Mooie camping
Lekker rustig, sanitair netjes en camping is goed onderhouden.
Echt een aanrader .
Keuze op camping de Bocht was mede opgevallen door de vaak goede reviews welke op Zoover vermeld staan.
Wij denken daar helaas toch iets anders over.
De kampeerplaats is niet echt groot, de caravan (7,50 incl. dissel) moest haaks op de kampeerplaats, en er was vrijwel geen gras meer. Het sanitair is inderdaad netjes en wordt goed schoongehouden, waarbij ook enige zelfwerkzaamheid wordt gevraagd, gelet op de vloer- en wandveger die in elke doche hangen. Vergeet geen muntjes € 0,50 (per 5 min.) mee te nemen, Ook bij de strijkbout hangt een muntapparaat. De camping is niet echt goedkoop, ruim € 30,00 (ACSI- tarief) in het voorseizoen. Ook het stroomverbruik is gelimiteerd, elke extra Kwh. extra € 0,60 betalen.
Kortom, alles riekt een beetje naar zoveel mogelijk geld incasseren.
Verder, ligt de camping in een mooie omgeving, waar je fijn kunt fietsen en wandelen.
Het warme gevoel heben wij helaas op camping "de Bocht" niet gekregen.
Ons verblijf (weekje) ervaarden we als zeer positief. Bij aankomst bleek onze oranje kabel niet geschikt voor stroomgebruik. Er werd door eigenaar Chris zeer vakkundig een nieuwe geregeld. Hij was steeds eenvoudig op te roepen via de intercom, bv. voor de aankoop van een muntje voor wasmachine/droger. Ik was erg blij met de extra faciliteiten, o.a. het keurige toiletgebouw. We namen nl. op Landgoed Velder (8 km. verderop) deel aan een festival waar dat allemaal veel minder was. Door de vele regenbuien was het daar extreem nat geworden... Het zwembad op onze camping was zeker een pluspunt. Voor volwassenen en kinderen was er een leuk weekprogramma samengesteld, o.a. skelteren, pannenkoeken eten, bingo enz. Wij waren helaas overdag maar weinig op de camping, maar vonden dit een enorm leuk initiatief! De sfeer was gemoedelijk, we maakten met verschillende mensen een praatje. Kortom, een aanrader!
We hebben een heerlijk weekje verbleven op deze schone, overzichtelijke camping.
Heerlijk gezwommen. Alle natuurlijke afscheidingen zijn zorgvuldig onderhouden met een grote variëteit aan struiken. Fijn contact met de campinghouder. Voldoende zon en schaduwplekjes. En dan nog bij zo'n leuk dorp. Een aanrader!