Landal Het Vennenbos

We hebben de beste aanbieders voor Landal Het Vennenbos voor je op een rij gezet:
Vakantiepark info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Kinderopvang
Bubbelbad
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Genieten in eigen land op Landal Greenparks Vennenbos in Noord-Brabant. De meeste bungalows op dit park zijn helemaal opgeknapt. In de brasserie in de markt plaza geniet je van verse gerechten. Bij de kinderen zijn de kinderboerderij en Bollo favoriet. Het Vennenbos ligt middenin de bossen van Haper...
Landal Het Vennenbos
Al heel wat jaren komen wij bij het Vennenbos en ook nu waren we weer heerlijk een weekend weg in dit park. De aankomst verloopt prima met de digitale incheck. De 6 persoons bungalow is eenvoudig maar netjes, verzorgd en van alle gemakken voorzien. Het enige vreemde was de opstelling van de tv ten opzichte van de woonkamer. Park Plaza is kleinschalig maar zo gezellig! Vriendelijk personeel bij de terrassen en mbv de qr-codes krijg je vlot je bestelling door. Supermarkt is voorzien van alle noodzakelijke levensmiddelen en verse broodjes. Hoogtepunt is natuurlijk het zwembad, hier zijn heel wat uurtjes doorgebracht. Een prachtig bad het was er alleen erg druk. Enige punt van het park is dat de wegen kwalitatief niet erg goed zijn, veel asfalt is kapot en paadjes modderig. Verder een geweldig leuk park voor ieder wat wils. Zijn het de meest moderne bungalows, dat niet. Maar het zijn wel praktische en gezellige onderkomens.
De indeling van de woning is goed. De pannen veel te groot voor deze kookplaat. Onze grootste probleem was dat het huisje niet optimaal schoon gemaakt is . Vloer vies en spin webben aan de zolder. GEEF DE SCHOONMAAKSTERS NU EEN HALF UUR EXTRA TIJD OM HET HUISJE OOK ECHT SCHOON TE MAKEN. DIT IS EEN WIN-WIN SITUATIE: DE SCHOONMAAKSTERS KUNNEN DAN MET EEN GOED GEVOEL DE DEUR ACHTER ZICH DICHT DOEN EN DE NIEUWE HUURDER KOMT MET EEN BLIJ GEVOEL DE SCHONE WONING BINNEN.
Heerlijke week gehad op dit park, huisje gedateerd maar redelijk schoon. Alle voorzieningen aanwezig behalve een oven en handleiding kookplaat. Kort samengevat een prima verblijf

Landal Het Vennenbos
We hebben ons 50jarig huwelijksdag gevierd met gehele gezin. Onze huisjes waren erg schoon. Huisjes zijn verouderd maar dat wisten we. De faciliteiten waren keurig schoon. Eten bij family buffet was top. Voor onze kleindochter werd er speciaal eten gemaakt zonder problemen.
Het personeel is overal super super aardig en attentvol.
We hebben echt genoten met z'n allen en mooie herinneringen gemaakt.
Wat een slechte reviews. Ik was bang om te boeken. Gelukkig is het een top vakantie geweest. Het zwembad is te gek. jong en oud hebben de tijd van hun leven. Animatie was leuk voor jong en oud. Restaurants waren niet altijd allemaal open. Ook hier hebben ze last van personeelstekort. Het park was schoon, het huisje was schoon. De bank was stuk dat wel. Toch vind ik het een leuk park en kan ik me niet vinden in alle slechte reviews. Het huisje is misschien niet wat je van landal verwacht , beetje verouderd en niet groot. Het mooie zwembad, de activiteiten en de mooie omgeving maken het goed.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | 50_tot_200 |