Laagsteprijsgarantie

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.5

Over Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe is een goede bestemming voor wandelaars en fietsers. Na een ontspannende fietstocht in de natuur van Noord-Brabant kun je een warme maaltijd eten in de bistro en verblijven in de modern gerenoveerde kamers van het klooster. Kloosterhotel Willibrordhaeghe ligt op een half uurtje van natuurpark De Groote Peel.

Vakantiegangers genieten van de bijzondere sfeer in het klooster, omringd door een prachtige binnentuin waar je heerlijk in alle rust kunt zitten. Het grote complex en de mooie kapel geven dat echte vakantiegevoel. Iedereen waardeert de vriendelijke personnel en de goede prijs-kwaliteit verhouding. De ruime, schone kamers zorgen voor een fijne basis om te ontspannen. Ook het restaurant straalt een gezellige sfeer uit en biedt lekkere maaltijden met vriendelijke bediening. Het terras is perfect voor een zonnetje en leuke gesprekken. Veel reizigers vinden de locatie bijzonder en komen graag terug, mede door de rust, de mooie details en het mooie landschap. Een vakantieplek waar je even helemaal tot rust komt en herinneringen maakt.

• Airconditioning

Vlierdenseweg 109, 5753 AC

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

8.5
FantastischScore uit 11 reviews

Mooie plek / locatie met paar verbeterpunten:-)
Door Sylvia op 18-08-2025

Enorm mooie ervaring hier te zijn heel bijzonder als klooster, erg mooie binnentuin waar je heerlijk in alle rust kan zitten met evt drankje. Vriendelijk personeel, mooie kapel!! Wat wij missen is een klein kluisje op de kamer. Wat fijn zou zijn is om bv hor voor een raam omdat er geen airco is dan kun je het raam open laten ‘s nachts. Qua veiligheid zou het gedeelte waar een ieder overheen moet naar de fietsenstalling ( bestrating ) echt verbeterd moeten worden… zeker ook voor mensen die ouder of slechter te been zijn. Voor de ingang van de stalling zit echt een groot gat in het asfalt waar je doorheen moet… en het stukje vanaf parkeerplaats er naar toe is ook geen prettig vast pad en ook met vanaf asfalt een hoger stuk in ene naar beneden… zou echt makkelijk aangepast kunnen worden!!

Fijn hotel met goede service
Door Frans op 12-02-2025

Fijn hotel in een voormalig klooster. Goede prijs/kwaliteit verhouding en ruime kamers. Personeel is erg aardig en behulpzaam en denkt met je mee. Groot complex met grote tuin, leuke omgeving (jammer dat het nu nog winter was)

Geweldig
Door Tonneke van Gemert op 02-08-2024

2 dagen hier verbleven.
Vooraf gaande de reviews gelezen.
Wat veel zeurpieten die beoordelingen schrijven
Het is een fantastisch mooie locatie, met behpud van vele details.
Kamer was schoon.
Heerlijk gegeten in restaurant, vriendelijke bediening, die regelmatig informeren of er nog wensen zijn.
Tja, het is in juli, augustus warm, en er zijn veel vliegen en muggen.
Bij de receptie kun je een vliegenmepper lenen, maar wij hebben er eentje bij de praxis, om de hoek, gekocht, omdat we er niet van wisten.
Itt eerdere revieuws, handdoeken en extra kussens genoeg in de kast.
Met andere woorden, we komen zeker terug!
Dank aan de gastvrije, vriendelijke ontvangst!!

Teleurgesteld
Door Fam. de Groot op 15-05-2024

De receptie straalt rust uit. Ontvangst is zakelijk. Er is een lift. De kamer op de 2e verdieping heeft géén airco en wordt erg warm met de zon op het enkelglas (!), in stopverf gezet in afbladderend, half rotte kozijnen. Het bed is (te) zacht. Twee bureaustoelen. De koffiemachine biedt 4 “gratis” cups. De doucheruimte is goed, maar gedateerd. Er is ruime parkeergelegenheid en een fietsenstalling, die ’s nachts wordt afgesloten. Er is een gezellig terras met goede bediening. Het restaurant ademt sfeer, maar wij waren niet enthousiast over de bediening: te onervaren waardoor fouten ontstonden. Ons broodplankje kwam na aandringen eindelijk na een half uur en het hoofdgerecht uiteindelijk na wat heen en weer gesteggel (onprofessioneel!) na een heel uur. Van enige coulance was geen sprake. We waren zéér teleurgesteld! Bij het uitchecken gemeld, maar meer dan een “ik zal een aantekening maken” kon er niet af. ONTEVREDEN dus!

Perfect
Door Jason op 29-06-2023

Het is een leuk knus hotel alleen jammer dat er geen airco is maar eten en bediening is top en je krijgt je eten snel❤️

Aarzelend ; goed maar met een niet welkom gevoel
Door Nies en margareth op 10-03-2023

Oogt mooi. Kamer op tweede verdieping op zich prima ; maar weinig sfeer. Douche slecht werkend ; van warm naar heet en ijskoud. Ontbijt ook op zich prima; maar broodjes heel hard afgebakken ; zelfs niet opgegeten. Vrij jong personeel; komt op ons niet geïnteresseerd over. Bij het melden van douche probleem weinig interesse of interactie. Het hotel voelt wel sfeervol en mooi. Kamer schoon. We willen terug komen om in de omgeving te fietsen ( nu zeer slecht weer) , maar lichte twijfel ivm niet gevoel te hebben “ welkom” te zijn. Wij ervaarden het als zakelijk hotel : de verwachte Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid bleef uit.