/Nederland/Noord-Brabant/Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Vakantie Den Bosch

Den Bosch of ’s-Hertogenbosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Net als veel andere Brabantse steden is ook Den Bosch een gezellige stad. Er kan naar hartenlust gewinkeld worden in het gezellige centrum.

14 accommodaties

Populair
Nederland
Noord-Brabant
Den Bosch - 's-Hertogenbosch
Verwijder filters
Over Den Bosch

Den Bosch of ’s-Hertogenbosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Net als veel andere Brabantse steden is ook Den Bosch een gezellige stad. Er kan naar hartenlust gewinkeld worden in het gezellige centrum. De bereikbaarheid van Den Bosch is zeer goed. Door de ligging als noordelijkste stad van Brabant is Den Bosch goed bereikbaar vanuit Nijmegen. Ook vanuit Utrecht en Amsterdam is de bereikbaarheid goed te noemen. Ook heeft de stad goede verbindingen met andere Brabantse steden als Eindhoven en Tilburg.

Den Bosch is bekend om zijn lokale lekkernij: de Bossche Bol. Dit is een gebakje van soezenbeslag gevuld met slagroom. Vervolgens wordt hij geglazuurd met pure chocolade. De Bossche bol is bekend over heel Nederland.

Den Bosch kent verschillede musea. Ook zijn er twee theaters te vinden. In de Brabanthallen vinden bovendien bijna elke week evenementen plaats. In februari wordt in Den Bosch uitbundig carnaval gevierd. De stad veranderd dan van Den Bosch in Oeteldonk.

Wat zeggen bezoekers over

Den Bosch - 's-Hertogenbosch

220 reviews

8
Voor herhaling vatbaar
Door Bert Simons op 10-12-2019
Gereisd met partner

Nog nooit eerder in Den Bosch geweest, maar ik ga er nu zeker nog vaker komen. Heerlijk gegeten en gezellig op terrasjes kunnen zitten. Daarnaast ook leuk kunnen winkelen. Veel winkels en veel kleine boutiques.

8
super
Door Mindy Pieters op 10-12-2019
Gereisd met vrienden

Ik ben begin december met een paar vrienden een weekendje naar Den Bosch gegaan. De stad heeft ons heel erg verrast! We hebben genoten van de bourgondische stad. Erg vriendelijke mensen en veel sfeer in de stad. Het uitgaansleven viel een beetje tegen.

9
Fantastisch
Door Fam. Van Dijk op 06-12-2019
Gereisd met vrienden

Wat een prachtige stad! Onwijs genoten met het gezin. De stad heeft heel veel sfeer, vriendelijke mensen en mooie gebouwen. Indrukwekkende stadsmuren en wat een mooie Sint- Janskathedraal. Nadat we veel cultuur en historie hebben gezien zijn we ook nog even gaan winkelen in alle leuke en unieke boutiques. Natuurlijk de dag afgesloten met een heerlijke Bossche Bol.

9
fantastisch
Door Fam. Van Dijk op 06-12-2019
Gereisd met vrienden

Wat een prachtige stad! Onwijs genoten met het gezin. De stad heeft heel veel sfeer, vriendelijke mensen en mooie gebouwen. Indrukwekkende stadsmuren en wat een mooie Sint-Janskathedraal. Nadat we veel cultuur en historie hebben gezien zijn we ook nog even gaan winkelen in alle leuke en unieke boutiques. Natuurlijk hebben we de dag afgeloten met een heerlijke Bossche Bol!

8
Cultureel historisch en Bourgondisch.
Door Ada Kuijvenhoven op 22-04-2019
Alleen gereisd

Bourgondisch 's Hertogenbosch, sfeervol, gezellige terrasjes, historisch en varen over de Dieze. Ga zeker bij bakkerij de Groot een heerlijke Bosse bol eten, de lekkerste van heel Nederland.

10
fantastisch
Door lia op 04-04-2019
Gereisd met vrienden

veel bezienswaardigheden.indrukwekkende stad.voor iedereen wel iets te beleven.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.