Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

We hebben de beste aanbieders voor Fletcher Wellness-Hotel Stadspark voor je op een rij gezet:
Fletcher Wellness-Hotel Stadspark
Erg uitgekeken naar paar dagen welnesshotel ivm onze 10-jarige trouwdag. We kwamen hier vroeger wel eens en hadden er fijne herinneringen aan.
Op zondag kwamen we aan en was het drukker dan we gewend waren bij de welness. We gingen er vanuit dat het op maandag vast minder druk zou zijn.
Maandag bleek het zo druk dat er geen ligbedden vrij waren. Kwartier voor tijd (als 2e) klaargestaan voor de opgieting. Maar toen het eenmaal zover was, was het stervensdruk en stormde iedereen naar binnen zodra het mocht.
Ik kan niet lang staan ivm een spierziekte. Dat kwartier heeft alles van mij gevraagd, maar ik stond buiten terwijl zij begonnen. Er werd gezegd dat er over een half uur een extra opgieting gedaan zou worden voor wie het te druk vindt. Weer een kwartier in dderbij biedt alleen geen garantie dat ik het dan wel win van de mensenmassa om me heen.
Emotioneel en fysiek gesloopt heb ik gevraagd of ik mijn massage even later kon afzeggen.
Afgelopen nacht hebben wij (2vol. En meisje van 9mnd) doorgebracht in het fletcher hotel in Bergen op Zoom. Omdat we bij de boeking geen campingbedje konden aanvinken hadden we onze eigen meegenomen, maar die ging savonds stuk. Daarom naar beneden gegaan om alsnog een campingbedje te gaan vragen. De receptioniste gaf aan dat ze dacht die niet te hebben in het hotel. Maar ze zou even gaan kijken en ik zou teruggebeld worden op onze hotel kamer. Na een half uur zelf maar gebeld, ze had al gekeken maar er was geen bedje in het hotel. Wel erg bijzonder omdat we vorig jaar wel een campingbedje hadden in hetzelfde hotel. Onze badkamer was daarnaast erg smerig, er zat overal schimmel! (Zie fotos) Het restaurant daar integen is super. Ik heb een glutenallergie en daar kunnen ze goed rekening meehouden, er wordt goed meegedacht. De inkopen waren niet goed gedaan voor het ontbijt, maar een medewerker is speciaal voor mij naar de winkel geweest!
Mooi hotel, centraal gelegen, goede maar eenvoudige menukaart, extra pluim voor personeel dat door te weinig collega's zeer gastgericht de problemen oplossen indien nodig. Het sauna plein is fantastisch en het was een fijne wellness hotel beleving.

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark
Prima hotel. Schone kamer, mooie locatie, Vriendelijk personeel en goed verzorgd ontbijt. Wij hebben genoten!
Goed gelegen tov centrum. Kamer in orde, maar erg warm. Vieze vloerbedekking in de hal op de verdieping. Personeel aan receptie vriendelijk, maar duidelijk geen interesse in de gasten. Toeristenbelasting 3 euro pp per nacht, daar wordt aan bijna de helft aan verdiend. Ongezellige ruimte voor eten/drinken. Voor een nachtje weg is het goed, maar zou er niet langer willen blijven.
Bij aankomst werden we in een oude gedateerde kleine kamer gedropt, na klacht kregen we een “luxe’’ kamer, waar je genoodzaakt op het bed moest zitten omdat de leunstoelen achter het bed stonden waar je niet kon zitten omdat je met je knieën tegen de radiator aanzat, geen koelkastje en een koffiezetter die harde lekte dan warme koffie zette. Ook het bed liet ten wenste over je hoorde en voelde de vering bij iedere beweging. Half uur moeten wachten op drinken bij het diner, serveerster na moeten lopen om wat te krijgen, en als antwoord kregen we ja U drinken is niet door de medewerkster ingevoerd in de computer. En voor het zwembad moet je betalen ! De enigste die vriendelijk was was de mevrouw die werkte in de bar en restaurant. Wilde je wat drinken dan moest je het zelf halen in het restaurant de bar was dicht ivm te weinig personeel. Zelfs toen we naar huis gingen was een goede morgen of hoe was U verblijf nog te veel. Hotel is duur !
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |