Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 36 reviews

Genieten!
Door Marjolein
op 20-07-2026

Voor de 4e keer in 2 jaar terug gekomen op deze camping, iets wat we niet veel doen.
Zeker voor de mooie omgeving om te fietsen maar zeker ook voor de gemoedelijkheid van de eigenaren met familie. Fijne plekken, heerlijk sanitair, genieten!

Genieten!-c935a175-5a4b-4932-82ad-ff56aec0c1bf
Wat en rustige en gastvrije camping.
Door Vullings Twan
op 17-07-2026

Wat een super fijne en rustige camping. Prachtige omgeving waarbij lekker kunt fietsen en wandelen. Super fijne en erg gastvrije eigenaars. Ze weten precies hoe ze de gasten tevreden kunnen stellen met hun vriendelijke gastvrijheid. Top dus.

Super camping
Door Gerda
op 16-07-2026

Wat een fijne camping ,geen auto verkeer alleen maar vogelgeluiden ,vriendelijke beheerders, super schone douches,mooie fietsomgeveing ,6 km van spar winkel in Arcen.
Vrijdags een frietwagen met heerlijk hapjes.
Voor kleine kinderen een zandbak en allerlei loop auto's en fietsjes.
Mooie dorpjes in Duitsland ,fietsen met knoop routes.
Zeer ruime plekken en super wifi

Rust is ver te zoeken...
Door Ben
op 18-06-2026

De site van deze camping begint met RUST, nou vergeet dat maar. Live muziek op gitaar en trekzak mag van het baasje, zelf in de middag als de meeste ouderen even hun ogen dicht willen knijpen, je hoord de herrie op de hele camping. Als je hier iets van zegt tegen het camping baasje krijg je net geen grote mond, want hij is immers het baasje daar. Ivm geluid overlast vertrokken wij eerden maar mijn vrouw moest de totale reservering betalen. Dus zoek je RUST moet daar NIET zijn... baasje is gewoon een heel trieste man

Beste mini camping ever!
Door Roel van den Berg op 10-05-2026

Super fijne camping met ontzettend aardige eigenaren. Kwamen na een dag bike packing in de regen smerig aan. Kregen een plekje naast het sanitair, overdekte buiten tafels en een fietsenstalling. Mochten gebruik maken van de camper afspuitplaats voor onze fietsen, konden in de kantine ons avondeten nuttigen en last but not least heerlijk lang douchen om weer schoon en warm te worden. Absolute aanrader!

Hele fijne mooie camping
Door Dirk van de kerke op 19-04-2026

We waren hier een weekend. Maar wat een mooie heerlijke camping is dit. Heerlijk rustig je hoort alleen vogels fluiten. Genoeg te wandelen en te fietsen hier prachtige omgeving. Uitlaten van de hond ook ruimte zat. Sanitair super. En de eigenaren zijn echt heel erg vriendelijk. In de kantine ligt zoveel documentatie over de omgeving. Ja echt een super camping komen zeker nog eens terug hier.