Over Roompot Weerterbergen
Bij Roompot Weerterbergen voel je meteen de vakantiespirit. Dit vakantiepark in Weert is jouw ideale plek voor een sprankelende en gezellige vakantie. Of je nu ontspanning zoekt of lekker actief wilt genieten, hier vind je alles voor een onvergetelijke tijd. Pak je koffers en ervaar het fijne comfort en de vele faciliteiten die op je wachten!
De ligging
Roompot Weerterbergen ligt in het centrum van Weert, een levendige plek die je uitnodigt om te ontdekken. Het park is makkelijk te bereiken, of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt. In de omgeving vind je allerlei leuke uitjes en fijne plekjes om te verkennen. Maak je klaar voor een vakantie vol plezier en nieuwe herinneringen, vlakbij huis.
Wanneer je bij Roompot Weerterbergen bent, voel je je meteen thuis. Het park ademt gezelligheid en gastvrijheid, met vriendelijk personeel dat je graag helpt. Je kunt gebruikmaken van Wi-Fi, en er is een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Voor de kinderen is er een speelplaats, zodat ze zich volop kunnen uitleven. Fietsverhuur maakt het ontdekken van de mooie omgeving extra makkelijk, zodat je meteen de regio kunt verkennen en genieten van alles wat het gebied te bieden heeft.
Bij Roompot Weerterbergen hoef je niet ver te zoeken naar lekker eten. Het park heeft een restaurant waar je terecht kunt voor een goede hap na een dag vol activiteiten. Of je nu zin hebt in een eenvoudige lunch of een gezellige avondmaaltijd, alles is aanwezig. Ontdek samen met je reisgezelschap de smaak van de regio en geniet van een ontspannen sfeer – het eten is vers en verzorgd, precies wat je nodig hebt na een dag plezier.
Je kunt gerust gaan genieten, want we nemen je graag praktische zaken uit handen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten kosten extra en kunnen afhankelijk van het seizoen of het weer gesloten zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent en ga je goed voorbereid op vakantie met alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze tijd bij Roompot Weerterbergen.
Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer in de gerenoveerde bungalow, vooral als het weer zonnig en warm is. Ze waarderen de rust en het comfort van de locatie, al is het jammer dat sommige faciliteiten zoals het zwembad niet altijd open zijn tijdens festivals of drukke weekenden. De omgeving geeft een fijne geur van bos en de vrees voor verveling verdwijnt meestal snel omdat er genoeg te doen is in de natuur. Het gevoel van vrijheid en het ontspannen gevoel dat je krijgt in de bungalow of tijdens een wandeling door het park maken de herinnering leefbaar. Ondanks kleine ongemakken blijft het de moeite waard, vooral door de warme sfeer en de leuke belevingen van de kinderen. Het maakt dat je bijna niet meer weg wil.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Trancheeweg 7, 6002 ST |
Roompot Weerterbergen
Heerlijke week in gerenoveerde bungalow met 1 kinderen boven 12 jaar en een baby
Jammer dat de hygiëne te wensen overliet in de huisjes , ook waren en wat mankementen aan het huisje , dit is echter wel de volgende dag netjes opgelost .
Vind het wel echt waardeloos dat je voor bijna alles extra moet betalen , en ook veel te snel vol zit .. misschien moeten ze meerdere bingos organiseren of activiteiten zodat iedereen mee kan doen . Wij kunnen nergens aan mee doen omdat alles steeds vol zit .
Ik vind het animatieteam ook niet heel enthousiast.
Zonde .
Dit jaar voor het 5e jaar op rij naar dit park tijdens het bospop weekend. Op een of andere schandalige manier hebben ze dit weekend nu ineens alle facaliteiten op het park gesloten tijdens dit weekend. Zo ook het zwembad waar we altijd gebruik van maken. 1 grote schande. Ook de schoonmaak en onderhoud van het huisje waar je toch dik geld voor betaald liet de wensen over. Dit is heel makkelijk geld verdienen en lak hebben aan alles. Tijdens boeking is dit nooit gecommuniceerd zo ook de reguliere kosten betaald!!! In en in triest!
Wij gaan sinds 2019 met een grote groep naar Weerterbergen voor Bospop, normaliter perfect geregeld: 's morgens lekker zwemmen en dan fris naar het festival. Dit jaar (is het door de overname?) is alles anders: alle voorzieningen waren afgesloten waaronder het zwembad. Als drogreden werd aangegeven: iedereen gaat naar Bospop dus ligt het zwembad niet vol. Ten eerste is dit een grove leugen gebaseerd op de jaren hiervoor ten tweede is het triest voor alle kleine kinderen in het park.
Het is werkelijk schandalig en (nog) een reden om dit park links te laten liggen. Als het zwembad volgend jaar weer dicht is dan kijken wij lekker verder, het is tevens nooit vermeld bij de boeking.
Daarnaast is de hygiëne van een abominabel niveau, vloeren zijn vies, stopcontacten afgeplakt met duct-tape en de tuinstoelen verwaarloosd. SCHANDALIG!
Met 2 kleine kinderen in de schoolvakantie een lang weekend weg. Helaas bijna alles dicht ivm een festival waar veel bezoekers naar toe gaan. Maar wij niet. Ruim 30 graden en het zwembad is dicht. Verder nog veel meer faciliteiten gesloten. Huisje komt uit jaar kruik donker en vies, toilet stinkt harder dan een dixie. Ondanks dat 80% gesloten is wel de volle prijs moeten betalen. Dit klopt niet en vraag me ook af of dit wel mag. Nu buiten het park met kinderen naar een zwemplek moeten gaan en moeten betalen.
Geschakelde bungalows zijn onpraktisch. Terras van de buren is half voor het raam van onze woonkamer gesitueerd, waardoor ze constant naar binnen kijken en onze hond gestresst raakt. Ruilen was geen optie, ondanks veel leegstaande bungalows. Het is slecht schoongemaakt. De vloer is zwart, de magnetron is vies, er is stof en spinrag. Slechte ervaring!