Laagste prijsgarantie

• Aantal tweepersoonskamers: 2

Bovensbos 1, 5988 PZ

Bovensbos

8.9FantastischScore uit 170 reviews

Gevonden: kleine camping met zwembad en dieren!
Door Miriam Leferink op 22-08-2024

Fijne kleine camping in Limburg met zwembad, dichtbij leuke plekken zoals Fun beach, Kasteel Keverberg, Irrland en Toverland. Wij hadden een tentplaats omringd door dieren. Aan de ene kant een paar paarden in de wei. Aan de andere kant lama's en geiten, waarvan de kinderen poep konden scheppen in ruil voor een snoepje. Prima WiFi bij de tent, maar onze kinderen mochten af en toe chillen in de blokhut met de tablet. Naast het zwembad ook een jeu-de-boulebaan, tafeltennis en volleybalnet. Savonds met andere gasten kampvuur aanmaken en marshmallows roosteren was de perfecte afsluiting van de dag. Extra ster voor Amanda, die met de kinderen elke ochtend om 10u de dieren ging voeren en de hele dag beschikbaar was voor vragen. Hoogtepunt voor onze dochter die gek is op dieren dat ze haar hondje cookie elke dag wel een keer mocht uitlaten/borstelen.

Gezellig leuke kleine camping
Door Jolanda willemsen op 16-08-2024

Super fijne camping.
Mooie grote kampeer plaatsen
Met eigen water kraantje
Verwarmt zwembad waar de kids zich uren in vermaken . Wat ook leuk is dat er wat skelters en fietsen voor de kinderen staan .
‘s avonds even het kampvuur aan voor wat marshmallows . vriendelijke eigenaren mijn kinderen en ik komen hier graag weer Terug

Lekker rustig
Door Marianne op 03-06-2024

Mooie ruime plekken, goede wifi. Maar het sanitair zou wat meer zorg mogen krijgen. 2x per dag even checken/ schoonmaken zou wenselijk zijn.

Tweede keer hier
Door Linda op 09-10-2023

Nog even een weekendje op pad geweest aan het einde zomer. Een grote plek bij de paardenweide met prachtig uitzicht. Zeer schoon sanitair en onze fietsen konden we prettig kwijt in de fietsenstalling. Voor kinderen is een een speeltuintje. Het gras was wat lang maar we begrepen dat de grasmaaier niet wilden starten. Kan gebeuren. Lekker kunnen zwemmen en ze hebben er hele mooie paarden.

Jammer
Door Annie op 03-10-2023

Voor de kinderen leuk, achterstallig onderhoud veel snoeiwerk en hoog onkruid op de plaatsen , zwembadverwarming kapot .de magnetron onder de schimmel ,en een koelkast vol met achtergebleven eten .bij de pingpongtafel ook een diepe put.en midden in het hoogseizoen gaan ze met een bosmaaier aan de slag .en gaan ze extra wc 's aansluiten waar toch wel tijd genoeg voor geweest was .kattestrond in je voortent snachts

Fijnste camping
Door Nicole op 05-07-2023

Hele fijne camping mooi verwant zwembad. Er staan ook nog op de camping wat skelters voor de kinderen, ook een blokhut met koelkast. Overall een top camping ik raad hem zeker aan.