Tijdelijk geen boekingskosten

Camping info

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Beans Hill

9.4FenomenaalScore uit 24 reviews

Heerlijk wat een rust!!
Door P.Zeilemaker op 02-05-2019

Heerlijk rustig en een prachtige omgeving je loopt zo de heide op of het bos in . Gezellig dorp met veel mogelijk heden om te zijn .

Hele fijne camping!
Door Rob en Joke op 03-08-2018

Een schitterende camping voor gezinnen met kleine kinderen dan wel voor de ouderen zonder kinderen. Super schoon modern sanitair, vriendelijke beheerders, een nette verzorgde camping. Vanuit de camping allerlei mogelijkheden tot het maken van mooie (fiets) tochten over de Veluwe. In het dorp zelf diverse eet mogelijkheden en ander vermaak.

Heerlijke camping
Door Bas Leeuwis op 21-05-2017

Camping Beans-Hill ligt prachtig in de bossen van Vierhouten. Prachtig en schoon sanitair. Heel rustig en kleinschalig voor trekkers. Heel veel restaurants in de omgeving. En geweldig omgeving voor fietsers en wandelaars.

Heerlijke rustige schone camping
Door Vega op 03-10-2016

Kleinschalige camping, heerlijk rustig, zeer schoon sanitair, mooie omgeving voor wandelen en fietsen. Gastvrije ontvangst en heel fijn de betegelde plek voor onze camper. Leuke restaurantjes en terrasjes in verhouten. Kortom top !!!!!!

Supercamping
Door Gerrit de Vries op 27-08-2016
Alleen gereisd

Sta hier nu voor de 2e keer in 3 dagen en vind het een geweldige plek voor fiets trekkers zoals ik. Het verschil wat jullie maken t.o.v. al die andere campings in de directe omgeving is de persoonlijke behandeling die heel authentiek aanvoelt. Kreeg bij beide bezoeken een glas koude frisdrank en op de 2e keer zelfs een parasol, een stoel en een tafel. Dit heb ik nog nooit meegemaakt op al mijn fietsreizen daarom staan jullie voor mij op nummer 1 in Europa. Overigens is het sanitair ook first class.

Nette camping
Door Ton van Zanten op 06-09-2015

Een leuke nette en schone camping met goede sanitaire voorzieningen en een leuk veld voor tijdelijke en vaste kampeerders met tent of caravan of camper.

Beans Hill info

Camping-informatie