Vakantie Ermelo

Verwijder filters

Ermelo

Leuk en gaaf
Door Frank de Graaf op 22-05-2020

Lekker gefietst en gewandeld in en om Ermelo. Schitterende omgeving. Goede winkelstraat.

Heerlijke oase van rust...
Door Verhoeks op 03-03-2020

Ermelo en omgeving is een oase van rust. Wat kun je hier heerlijk wandelen en fietsen...prachtig. Ik hou van deze omgeving rondom de Veluwe...ik ga hier zeker terug komen.

Fantastisch
Door Glories cleaning op 10-02-2020

Een top relax weekend gehad vooral de spa hebben wij erg van genoten! De rust heerlijk!! De service van Henk ook erg tevreden doen we zeker vaker hier na toe!!

Prima
Door van Ark op 28-10-2019

op camping de paalberg gestaan met de camper, heerlijk gefietst en gewandeld, het dorp Ermelo bekeken, heel gastvrij plekje met goede VVV met veel informatie. goed eten en drinken en veel ruimte voor recreatie.

Tipysch Veluws met helaas verstedelijking.
Door Hans Wellens op 30-08-2019

Ermelo is geen onbekende plaats voor ons, altijd sfeervol en typisch Veluws geweest. We komen hier graag maar we merken wel dat ook hier de drukte en verstedelijking toeneemt. Helaas ook met de vele voormalig Oostblok immigranten die toch iets anders met de westerse maatschappij omgaan. Dit merken we in het erg hard rijden over toeristische wegen direct of in de buurt van recreatie centra. De rust is gedaan. De sfeer in Ermelo lijkt ook veranderd, minder losjes en meer gestrester, daarvoor hadden wij ook thuis kunnen blijven. Maar even Ermelo verlaten en direct in de omgeving een oase van rust en groen. We komen zeker weer terug.

Heerlijke vakantie gehad.
Door Fam vd koedijk op 24-06-2019

Pal tegen de Veluwse hei. Prachtig om te wandelen en te fietsen. Zeer nette camping met fijn binnen en buiten bad. Wij komen zeker nog eens terug.