Beach Resort Makkum
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantieparkPrachtig gelegen Ga naar accommodatieLandgoed Eysingastate
VakantieparkAward ZilverPrachtig gelegen Ga naar accommodatieRCN de Roggeberg
VakantieparkAward ZilverPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBungalowpark It Wiid
VakantieparkPrachtig gelegen
Beach Resort Makkum
Afgelopen week hier gezeten , diverse malen hiervoor altijd tevreden geweest ! Alleen afgelopen keer geklaagd over diverse zaken waaronder een vaatwasser die plotseling stuk ging die de druppel deed overlopen ( de andere ongemakken eerst voor lief genomen , pis staal komt er uit de douchekop , totaal hufterproof huisje, bedden doorgezakt totaal sfeervol huisje , batterijen afstandsbediening leeg en werd met plakband bij elkaar gehouden , televisie standaard stuk ) in eerste instantie vriendelijke geholpen door personeel aan de receptie! Maar hun manager breek mij de bek niet open !! Wat een onbeschofte vrouw “ Dit was de laatste keer dat wij hier komen ! Nooit geklaagd en nu na meerdere jaren hier vakantie hebben gehouden willen wij niks meer te maken hebben met dit incompetente bedrijf !
Ons Advies zoek iets anders dan Makkum beach resort!
We komen al heel veel jaren hier. Een mooi park en prachtige ligging. Willen we boeken voor 2023 dan is diezelfde woning 50% duurder geworden ten opzichte van 2022. Zo jaag je mensen wel weg. Jammer maar voor ons niet weggelegd.
Het park is mooi, en het door ons gehuurde appartement Javaruggen 48 , zag er schoon en comfortabel uit. Helaas stond er al bij aankomst een enorme hoogwerker voor het appartementencomplex waar wij een appartement op de derde verdieping gehuurd hadden voor een flink bedrag per week ! Wat schetste onze verbazing ....... op een van de eerste ochtenden, nadat ik me zojuist omgekleed had in onze slaapkamer, verscheen onverwachts het hoofd van een van de schilders voor mijn slaapkamerraam . Hij stond op die hoogwerker , nam het hor uit het raam en startte met het schuren en verven van de hele buitenkant van ons appartement ! Al onze privacy waren we helemaal kwijt met iedere dag in die week een schilder achter onze ramen, naast ons balkon etc. ! Door de receptie totaal niet over deze schilderwerkzaamheden ingelicht ! Nadat ik hierover contact heb opgenomen met het aanspreekpunt, de balie is nauwelijks open, geen enkele tegemoetkomin
Beach Resort Makkum
Als je samen met je huisdier op vakantie gaat moet je hier niet zijn. Naast heel veel mooie huisjes, wonen er ook honderden konijnen. Een hond met een beetje jachtinstinct wordt stapelgek. Ook is je hond niet welkom op het strand, wel is er een mooi losloop gebied tegenover het park. Helaas hebben de konijnen dit ook gevonden. De huisjes zien er aan de buitenkant mooi uit. We hadden een hittegolf, het huisje wordt binnen no time warmer dan buiten. Eerste huis Zwanenbalg 28, niet onze smaak, wel comfortabel en luxe ingericht. Fijne keuken, de bedden zijn helaas maar 200 cm en niet heel super meer. Het tweede huisje Robbenzand 15 is vergane glory en kan echt niet meer voor 1300 euro voor 4 dagen. Zelfs de helft is nog te veel gevraagd. Veel zaken niet op orde, slechte bedden, best smerig en de sauna stond vol met huisraad. Als laatste, voor ouderen kinderen (15, 17 en 18) is het buiten de watersport mogelijkheden een beperkt park.
Bij aankomst een vieze beachvilla! Zelf alles schoongemaakt. 1e nacht niet kunnen slapen door het ongedierte wat rondvloog (tig prikbeestjes) Bootje gehuurd, dat was allemaal perfect geregeld. 2e dag slecht weer, tot onze verbazing is er dan helemaal niks voor kids/ tieners te doen. Gamehal waarvan de helft van de gamedingen stuk waren en deze sloot om 18.00 uur al. Geen animatie, geen voetbalveldje oid. Alles is puur gericht op watersport, als dat niet kan, is er niks te doen. Uiteraard is dit alles gemeld, receptioniste kon er natuurlijk niks aan doen. Die had meerdere mensen die klaagden. Van het bootjes verhuur bedrijf netjes een tegoed bon gekregen, we zijn nl na 3 dagen naar huis gegaan, ipv 7 dagen. Blij dat we weer thuis zijn. Enorm zonde voor de bak met geld die betaald is. Stond echt niet in verhouding!
Beach Resort Makkum info
Camping-informatie