Vakantie Drachten
2 accommodaties

VVV Drachten
Drachten
Museumdrachten interessant, mooi om te zien en ervaren hoe dicht mensen bij de natuur blijven . Vriendelijk onthaal. Handig podcast. Was ook bij tentoonstelling handig geweest, al is het zonder heel uitnodigend om juist rustig te kijken. Torenstraat en beterwonen blokje bekeken. Leuk. Ik zou nu wel denken: nu genoeg theo van doesburg kleuren in de stad en vooral werken aan eigen ontwikkeling anno 2021 .Bijv: Bij uitrijden nabij flats en bedrijf Kooi kwamen we nog een kunstwerk tegen in rood blauw geel. Op pleintje voor museum een een bouwsel in zwart en geel. De stijl en Dada waren toen nieuw , aandacht voor histeoie is mooi, nu kijken wat nu speelt.Museum deed dat heel aardig met het werk van jonge kunstenaar Borchert (koraal). Ik kan mij voorstellen dat een reactie op toerisme nabij Appelscha ookn kritisch onderwerp kan zijn. Hoe buig je dat omIn uitsluitend ecotoerisme? Vraag future planet studenten.
Drachten heeft zich de laatste jaren positief ontwikkeld, steeds meer te doen voor toeristen