8.3FantastischScore uit 235 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Naturistenpark Flevo-Natuur

8.3FantastischScore uit 235 reviews

Fijn, warm zwembad, ook voor kinderen, en sauna
Door Kasper op 30-04-2023

Met twee kinderen (4 en 6) een fijn verblijf gehad, met name genoten van de sauna en het goed verwarmde binnenzwembad, dat vooral in de ochtenden ook nog prettig rustig was (wij waren er wel buiten het hoogseizoen), met hoogstens wat baantjestekkers en een handvol spelende kinderen. Het park zelf is wat druk opgezet, meer klein dorp dan natuurterrein, daar moet je van houden. Verder wordt er veel gekletst, en vast ook geroddeld, maar daar stoorden wij ons niet zo aan. Voor herhaling vatbaar, ook wanneer het buiten nog te koel is voor naaktrecreatie (ik vermoed dat het hoogseizoen voor ons wat te druk zou zijn).

Super weekend
Door Mike op 06-06-2022

Ons naturistencamping debuut gemaakt op Flevonatuur. Top ! Alles is al verteld in de voorgaande recensies, niets meer aan toe te voegen. Wij komen zsm weer terug.

Super goede en zeer fijn park
Door Ton Biljardt op 04-05-2022

voor jong n oud(ers) een geweldig park. goede en mooie accomodaties zwemmen sauna's inclusief opgieten, schone toiletten. een prima resto met gezellig personeel. en bij de receptie zeer vriendelijk en behulpzaam.en uiteraard een gezellige goede kampwinkel met meer dan je verwacht een gemoedelijke sfeer op het park en belangrijk rust geen bulderende radio maar geluid van vogels . kortom een stukje paradijs in de polder ...van harte aanbevolen

Heerlijk genoten op Flevonatuur.
Door Wim & Jacqueline op 02-04-2022

Het verblijf in Ooievaar4 was heerlijk, grote leefruimte en voorzien van alle gemakken. Lekker relaxed in de buiten jacuzzi, heerlijk. Heerlijk gegeten in het restaurant. En een heerlijk verzorgd ontbijt besteld in de supermarkt van Flevonatuur.

Geweldige bloot vakantie
Door Gertjan op 25-12-2021

Zowel in ju i als september hier een bloot vakantie gehad. Geweldig vertoeven! Heerlijk weer en heerlijk bloot

Heerlijk naakt vertoeft, en vriendelijke mensen.
Door Richard op 02-09-2021
Alleen gereisd

Het verblijf zag er goed uit. Mooie slaapkamers, in de keuken was alles aanwezig, goed restaurant en een handige winkel om je boodschappen te doen. Ik kan het iedereen aanraden om een beetje sfeer te proeven van de mogelijkheden en de rust die er is.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park