Laagsteprijsgarantie
3.2
OnvoldoendeScore uit

Over Netl Camping Kallumaan

Netl Camping Kallumaan is de camping waar je vakantie viert midden in de natuur. De groene omgeving varieert van bamboebossen, tot idyllische strandjes en heeft voor ieder wat wils. De meer avontuurlijke kampeerder kan terecht op kampeerveld MIG dat ligt naast het kanaal de Zwolse Vaart. Kampeerveld UFO heeft de reuring nabij en voor de families is het Familieveld HELI met alle gemakken voorzien. Kallumaan is ons motto maar er is voor jong en oud genoeg te beleven. Ga op avontuur in de wildernis of geniet in een paradijs van groen en creativiteit!

Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer aan de strandoever en de mooie duinen. Ze waarderen de prachtige zwemwateren en de herinnering aan zonnige momenten met kinderen die zich daar fantastisch kunnen vermaken. De camping heeft een stralende natuurlijke omgeving, met hoge rietkragen en onontdekte plekjes om te vissen en klimmen wanneer het hek dat toestaat. Vooral de leuke strandjes en het geluid van de golven maken dat je je meteen ontspannen voelt. Ondanks alles blijft de herinnering aan een ontspannen dag in de frisse buitenlucht hangen, met het geruis van de wind en de geur van zee. Het is zo'n plek waar de vakantiekriebel je altijd weer te pakken krijgt.

• BBQ toegestaan

Leemringweg 19, 8317 RD

Netl Camping Kallumaan

3.2
OnvoldoendeScore uit 6 reviews

Wat een drama deze camping
Door Sandra van Saane op 16-04-2026

Wat een waardeloze ervaring! Van tevoren duidelijk afgesproken dat ik ’s avonds zou aankomen, en dat was geen enkel probleem volgens hen. Maar bij aankomst? Helemaal niets geregeld. Geen informatie, geen instructies, helemaal niks.
Ik stond voor een dichte slagboom en kon geen kant op. Het zogenaamde noodnummer gebeld, maar daar werd gewoon niet opgenomen. Sta je daar dan, totaal aan je lot overgelaten.
Dit is echt onacceptabel en totaal klantonvriendelijk. Kom hier echt NOOIT meer terug!!!

Minder beloven op de website.fantastische camping
Door Mirjam op 10-08-2025

Er waren toch een aantal dingen wat mooier op de website staat dan dat het in werkelijkheid is. Zo staat er dat er de zwolsevaart boten varen en dat je daar kan vissen. Het riet staat zo ontzettend hoog dat je amper de boten kan zien en er al helemaal niet kan vissen. Na gevraagd bij de receptie waar we dan wel konden vissen, maar helaas daar konden ze geen antwoord op geven. De kruiden die naast de tentplekken staan konden we ook niet vinden, tenzij ze daar onkruid mee bedoelen. Ook zou je op de MIG kunnen klimmen, maar daar staat een groot hek met verboden toegang op. Ik had me al helemaal verheugd op de modderglijbaan, maar die was kurkdroog en die doet het alleen wanneer die nat gemaakt en gehouden wordt.
Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt, maar de kitranden zijn zo smerig dat het er gewoon goor uitziet.
Kinderen kunnen zich er fantastisch vermaken. Er zijn super leuke strandjes, duinen en leuk zwemwater.

Belachelijk duur
Door Inge op 08-06-2025

Totaal geisoleerde ligging in de winderige koude en natte polder waardoor je compleet afhankelijk bent van het dure aanbod op de camping Alles tegen hoge horecaprijzen. Een zogenaamde lodge gehuurd voor het pinksterweekend. A 500+ EURO!!! 3 nachten. Trof een klein donker stinkerig tentje aan.

Geld geld en nog eens geld
Door Inge op 07-06-2025

Een lodge gehuurd voor 2 personen met Pinksteren. 3 nachten voor een dikke 500 EURO. Omdat de weersvoorspellingen erg slecht waren, gebeld of we misschien een tegoedbon konden krijgen. Dat ben ik nl wel gewend bij andere campings die we met Pinksteren bezochten. Maar dat deden ze niet. Er toch heen de vrijdag. En wat treffen we? Een donker stinkend tentje. Geen kooktoestel. Het is de bedoeling dat we alles voor hoge horecaprijzen þer plekke kopen. ALLEEN HET GELD TELT BIJ NETL HELAAS!!!

Geen camping
Door S Peters op 18-05-2024

Zeer veel herrie, asociale gasten met harde muziek, geen camping gevoel

Prachtige camping, maar wat een herrie tot laat.
Door Lo lo op 11-08-2023

Prachtig gelegen camping. Leuk voor jonge en oudere kinderen. Maar wat een herrie iedere avond. Bij verschillende tenten nog hard gelach, geschreeuw in de avond. Zeker tot uur of 01 of zelfs later. Niet normaal. Alsof je op een festival zit. Dat sfeertje heeft het ook wel. De bedoeling is dat dit op de speciale plekken is bij het strandje, en dat het om 23u stil is. Maar dat is het zeker niet, nachtwerk die herrie. Voor ons reden om niet meer te gaan. Ondanks de prachtige plek, en prachtige camping.